Bu altcoin yükselişe mi geçiyor? Teknik analiz
Bu altcoin yükselişe mi geçiyor? Teknik analiz

Bu altcoin yükselişe mi geçiyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezi olmayan kablosuz ağ altcoin Helyum, yakın zamanda dip noktalara geriledi. Bu tarihe kadar bile, token fiyatı 5 dolar işaretinin altında mücadele etmeye devam ediyor. Ancak yatırımcılar, bazı değişikliklerin ivmeyi engelleyebileceğini bilmekten mutlu olabilir.

Altcoin sosyal medya katılımı ve bahsetmeleri açısından büyük bir kargaşa görüyor. Geçen ay, Helium’un sosyal katılımı %231,9 arttı. Son birkaç gün içinde Helyum için olumlu duygularda bir artış oldu. Ağırlıklı duyarlılık metriği, yazım sırasında 3.854’te kaldı. Bununla birlikte, kripto topluluğu yakın gelecekte bir fikir değişikliği yaşayabilir.

Ayrıca, Altcoin sahiplerinin, tokenin olumlu hissiyatındaki son artıştan yararlandıkları gözlemlenebilir. Helyum’un dolaşımdaki piyasa değeri geçen hafta %+1,60 arttı. Kripto para ayrıca genel kripto pazarındaki varlığını da genişletti. Özellikle, piyasa değeri hakimiyeti son yedi gün içinde %8,82 arttı.

Ancak, Altcoin tokenini uzun süre kullanmayı düşünen ya akıllarında tutmaları gereken birkaç faktör var. Helyum’un hacmi düşüşte. Geçen hafta %73,51 değer kaybetti. Helyum ayrıca aşağıdaki grafikte görülebileceği gibi yüksek oynaklık sergiliyor. Oynaklıktaki bu artış, tokenin geleceğinin belirsizliğini koruyor.

Bununla birlikte, Binance Helium’un teknolojik ilerlemesini engellemediğini belirtmek önemli. Ayrıca 20 Eylül tarihinde ağ, yakında tüketicilere sunulacak yeni telefonunu duyurdu.

Helyum’un yeni gelişmelerinin HNT’nin fiyatı üzerinde bir etkisi olup olmayacağı henüz belli değil. HNT, yazım sırasında geçen hafta %8,83 fiyat artışıyla 4,60 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte, 20 Eylül tarihinde piyasa değerine göre önde gelen bir kripto borsası olan Binance, Helyum çekme ve yatırma işlemlerine devam edeceğini duyurdu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin