featured

Bu altcoin düşüşünü tamamlamış ve yükselişe hazırlanıyor olabilir! Satın alma zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakında takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan GALA, piyasadaki düşüş trendinden kaçamadı. 0,21 dolar seviyesindeki destek noktasından başlayan düşüş hareketi, satıcıların baskısıyla birlikte fiyatı 0,18 dolara kadar geriletti.

Altcoin için önemli noktalar

Yaşanacak potansiyel bir geri dönüş, GALA fiyatını 0,21 doların üzerine çıkarabilir. Ancak 0,158 dolar seviyesinin gerçekleşecek bir günlük kesin kapanış, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

altcoin GALA

Altcoin için gün içi işlem hacmi 352 milyon dolar. Bu da %104 oranında bir artış anlamına gelir.

Geçtiğimiz ay GALA 0,27 dolar ile 0,21 dolar seviyeleri arasında işlem gördü. 4 Nisan tarihinde altcoin, tavan seviyesi olan 0,27 dolardan bir geri dönüş başlattı. Bu da yeni bir ayı döngüsünün başladığını anlamına geliyor.

Grafikteki V oluşumu mart ayındaki toparlanma rallisini baltaladı ve GALA fiyatını 0,21 dolar seviyesine geri düşürdü. Ayrıca, satıcılar fiyatı baskı altına almaya devam etti ve 0,21 dolar seviyesindeki destekten kesin bir düşüş yaşandı.

Yeniden test sonrası ralli, fiyatı %14 oranında artırarak ocak ayının en düşük destek noktası olan 0,18 dolara kadar yükseltti. Altcoin fiyatı bu yazının yazıldığı sırada gün içinde %1 oranında bir kayıpla 0,189 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Alt destek noktasından olası bir geri dönüş, genel direnç trend çizgisini kıracak ve başka bir toparlanma rallisini tetikleyecektir. 0,21 dolar seviyesinin kırılması, alıcılar için iyi bir avantaj sağlayacaktır.

Öte yandan, 0,158 dolar seviyesindeki destek noktasının kırılması GALA fiyatı %20 daha düşürebilir.

GALA için teknik göstergeler

DMA’lar: Azalan DMA’lar (20, 50 ve 100), GALA’da katı bir ayı trendini yansıtıyor. Ayrıca, 20 ve 50 DMA’nın aşağı yönlü geçişi, piyasaya ek satış hareketleri getirecektir.

VI: VI+ ve VI- eğimleri arasındaki kademeli bir yayılma, yükselen bir düşüş momentumunu gösterir.

GALA için takip edilmesi gereken direnç noktaları 0,21 dolar ve 0,27 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 0,18 dolar ve 0,158 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin