featured

Bu altcoin yükselişe hazır gibi görünüyor! Fakat bazı şartları var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink uzun vadede düşüş görünümünü sürdürüyor. Altcoin, sırasıyla 19,67 dolar ve 22 dolar seviyeleri kırmayı başaramadı. Daha düşük zaman dilimlerinde, bu seviyelere doğru bir toparlanma mümkün görünüyordu. Çünkü Bitcoin son günlerde bazı kazanımlar kaydetti. Ayrıca, Bitcoin’in hakimiyeti bu yazının yazıldığı sırada %43,05’ten %42,26’ya düştü. Bu da altcoin’lerin Bitcoin ile birlikte kazanç sağladığını gösteriyor.

Chainlink, son birkaç haftadır güçlü bir direnç noktası olan 16,6 dolar seviyesini kırdı. Bu hareket yalnızca kısa vadeli bir yükseliş trendi miydi?

Altcoin en düşük seviyelerinden biri olan 13,56 dolardan güçlü bir sıçrama yaşayarak 16,6 dolara ulaşmıştı. Bir dizi Fibonacci geri çekilme çizgisi, piyasa genelindeki satıştan önceki yüksek seviyeleri bağlı olarak çizildi. Ancak daha uzun vadeli bir düşüş trendinde hâlâ daha düşük.

altcoin LINK grafik

Fibonacci geri çekilme çizgisi 15,78 dolar ve 17,16 doların kısa vadede önemli seviyeler olduğunu gösterdi. Son birkaç gün içinde fiyat, %23,6 geri çekilme seviyesinin üzerine çıktı. Ayrıca 16,6 doları da yeniden test etti.

Bu veriler kısa vadede piyasa yapısının yükselişte olduğunu gösterdi. 18 doların üzerindeki alan, arzın bulunduğu bir yerdi. Bu yazının yazıldığı sırada, fiyat istikrarlı bir şekilde daha yüksek oranlı düşüşler yaşadı. Bu da alıcıların fiyat bir direnç bölgesine yaklaşırken bile yatırım yapmaya hazır olduğunu gösterdi.

18 dolarlık alanı aşan bir kırılma ve yeniden test, bir satın alma fırsatı olacaktır. 17,4 dolar seviyesi önceden oldukça önemliydi. Bu seviyeyi desteklemek LINK’in 19,6 dolara doğru hareket etme şansını artıracaktır.

Altcoin için önemli teknik veriler

21 endeksindeki hareketli ortalama ve 55 seviyesinde bulunan SMA’nın üzerinde bir yükseliş geçişi oluşturdu. Bu hareketli ortalamaların her ikisi de son birkaç gün içinde fiyata bir miktar destek verdi.

Kümülatif Delta Hacmi, fiyatlardaki artışın gerçekten de istikrarlı talep tarafından desteklendiğini gösterdi.

Hacim Osilatörü, 18 dolarlık alanın son testlerinin yüksek hacimde olduğunu ve yazı yazılırken osilatörün %0’ın altında olduğunu vurguladı.

Sonuç olarak

Kısa vadeli momentum yükselişe geçti ve talep arttı. Chainlink’in önümüzdeki birkaç gün içindeki yönü Bitcoin’e bağlı olacak. Ancak kendi başına altcoin, yakın vadede bazı kazanımlar elde etmeye hazır olduğunu gösterdi.

Bununla birlikte, alıcıların geçen ayki aralıksız satışlardan sonra kontrolü yeniden ele geçirdiğini göstermek için 19,38 dolar bölgesinin üzerinde bir kırılmaya ihtiyaç duyulabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin