featured

Bu altcoin, grafiğindeki mevcut modeli tamamlayıp yükselişe geçmeye hazırlanıyor! İşte, Mart ayı hedefleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Optimism (OP) fiyatı, şu anda muhtemelen düzeltme modelinin sonuna yaklaşıyor. Sıradaki beklenen hareket ise yükseliş.

Geçen hafta, OP hakkında bazı olumlu haberler vardı. Optimism’deki en büyük NFT pazarı, kapanmayacağını duyurdu. Pazar, geçen yıl bunun gerçekleşeceğini duyurmuştu ancak önde gelen bir oyuncunun baskın yapması üzerine planları iptal etti. Arbitrum, 3,38 milyar dolarlık TVL ile şu an lider olsa da, Optimism de çok geride değil. OP, Layer-2 ölçeklendirme ekosistem yarışına 1,91 milyar TVL ile katılıyor.

Ayılar fiyatı düşürüyor

OP, Şubat-Mart 2023’te grafiğinde bir “çift tepe” modeli oluşturdu. Çift tepe, düşüş eğilimi olarak kabul edilir, yani genellikle arızalara yol açar. Altcoin’in fiyatı da beklendiği gibi ikinci zirveyi tamamladıktan sonra biraz düştü.

Model, zirveden önce gelişen günlük RSI’da önemli bir düşüş sapması ile birleştirildi. Bu, düşüş eğiliminin ortaya çıkmasını ve fiyatta kayıp yaşanma olasılığını daha da meşrulaştırıyor.

OP altcoin grafik

OP fiyatı düşmeye devam ederse, destek noktası muhtemelen 2 dolar civarında olacak. Bu seviye, daha önce direnç sağlayan önemli bir uzun vadeli alandır.

Öte yandan yıllık en yüksek seviye olan 3,29 doların üzerinde bir artış, fiyatın düzeltme yaptığı ve 4,50 dolar civarında yeni bir zirvenin beklendiği anlamına gelir.

Mart ayı için fiyat tahmini: Düzeltme yakında bitecek

Günlük grafikteki teknik analize daha yakından bakıldığında, OP fiyatının muhtemelen beş dalgalık bir yukarı hareketin dördüncü dalgasında olduğu görülüyor. Alt dalga sayısı siyah olarak verilmiştir.

Sayım doğruysa, altcoin’in fiyatı 2 dolarda bulunan destek alanı içinde düzeltmesini tamamlayacak ve ardından yükselişine devam edecek. Bu aynı zamanda dalga sayısıyla da uyumludur. Çünkü 2 dolarlık alan dördüncü alt dalganın bölgesindedir.

1,42 dolar seviyesindeki bir yüksek dalganın altına bir düşüş, bu iyimser fiyat tahminini geçersiz kılar. Bu durumda, altcoin’in fiyatı 0,60 dolara kadar düşebilir.

Sonuç olarak, Mart ayı için en olası OP fiyat tahmini 2 dolara doğru bir düşüşün ardından önemli bir yukarı yönlü hareketin başlamasıdır. 1,42 doların altına düşüş, bu yükseliş tahminini geçersiz kılar ve 0,60 dolara yakın düşük seviyelere gidilmesine yol açabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin