featured

Bu altcoin, ayıların gücüne rağmen yükselişe geçmek için çabalıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan EGLD fiyatı, düşüş yaşamaya devam ediyor. Her ne kadar piyasadaki diğer kripto para birimleri rallileri yapıyor olsa da EGLD, hâlâ düşüş trendini kırmak için mücadele ediyor.

Haftalık grafik

Haftalık grafikte altcoin fiyatı 40 dolar ile dibi gördü. Daha sonra o bölgeden bir sıçrama yaparak 57 dolara yükseldi. Ancak daha fazla yukarı çıkabilmek için yeterli gücü yok.

altcoin EGLD grafik

EGLD haftalık mumu, yeni hafta mumunun kararsız görünmesiyle düşüş hissi ile kapandı.

Fiyat, yükseliş için yeterli gücü henüz toplayabilmiş değil. EGLD haftalık grafikteki fiyatı bu yapıyı korursa, haftalık grafikteki trend çizgisi destek bölgesi olduğu için 52 dolarda bulunan düşük seviyesini tekrar test edebilir.

Fiyatın yükseliş eğiliminde olması için, çift haneli kazançlar elde etmesi gerekiyor. Daha sonra ise iyi bir hacimle 60 doları kırmalı.

EGLD fiyatı için haftalık grafikte direnç noktası 60 dolarda iken, destek noktası ise 52 dolar seviyesinde bulunuyor.

Günlük grafik

Günlük grafikte EGLD fiyatı, yükselişi önleyen bir kafes gibi görünen şeyden kurtulmaya çalışırken, düşüş kanalında işlem görüyor.

Altcoin fiyatı için destek olarak hareket eden 52 dolar ve direnç olarak hareket eden 70 dolar arasında bir fiyat buldu. EGLD’nin fiyatının bu aralığın dışına çıkması ve 80 dolarlık bölgeye yükselmesi için 70 doların üzerinde kesin bir kapanış yapması gerekiyor.

Daha fazla alım emri ve hacmiyle, altcoin’in fiyatı kırılamadığı takdirde 70 dolarlık üst aralığı yeniden test ettiğini görebiliriz. Öte yandan, piyasadaki satışların daha fazla olması durumunda ise  52 dolarda bulunan destek noktası yeniden test edilebilir.

EGLD fiyatı, şu anda 50 ve 200 Üstel Hareketli Ortalama (EMA) seviyelerinin hemen altında 56 dolar civarında işlem görüyor. Bu seviyeler de 65 dolar ve 101 dolar fiyatlarına karşılık geliyor ve EGLD fiyatı için direnç görevi görüyorlar.

Günlük grafikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI) 40 işaretinin altında. Bu da düşük hacimli alım siparişlerini gösteriyor.

Günlük grafikte EGLD için direnç noktaları 60 dolar ve 70 dolar seviyelerinde iken, destek noktası ise 52 dolar seviyesinde bulunuyor.

Dört saatlik grafik

Dört saatlik grafikte EGLD fiyatı, direnç olarak hareket eden ve 200 EMA seviyesine karşılık gelen 58 doların altında işlem görüyor.

Altcoin’in yükseliş hissini üstlenmesi için 200 EMA seviyesinin üzerinde kırılması ve üzerinde kalması gerekiyor. Eğer fiyat yukarıda kırılıp tutunamazsa, 52 dolarda bulunan destek noktasını yeniden test ettiğini görebiliriz.

Dört saatlik grafikte EGLD için direnç noktaları 60 dolar ve 70 dolar seviyelerinde iken, destek noktası ise 52 dolarda bulunuyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin