Tahmin algoritmasına göre bu altcoin yükselişe geçecek!
Tahmin algoritmasına göre bu altcoin yükselişe geçecek!

Tahmin algoritmasına göre bu altcoin yükselişe geçecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano kripto piyasasının kısa süreli rallisinden faydalanamayan altcoin’lerinden biri oldu. Kripto piyasasının değeri ise 1 trilyon doların üzerine çıktı. Diğer taraftan ADA Dogecoin’in son yükselişiyle piyasa değerine göre DOGE’nin gerisine düştü. ADA şu anda toplam 14.30 milyar dolarlık bir üst sınıra sahip olan bu listede 9. sırada yer alıyor.

Yazım sırasında elde edilen verilere göre ADA 0,4101 dolardan işlem görüyor ve son yedi günde %5 ve son iki haftada %20,1 arttı. Ancak şu anda Cardano ile ilgili göze çarpan bir sorun, aylık performansındaki %6,1’lik düşüş. Bir ay önce ADA 0,4316 dolardan işlem görüyordu.

Tahmin algoritmasına göre Cardano için yükseliş yakında

Kripto alanı, Federal Rezervlerin yakın zamanda uyguladığı faiz artışından ciddi şekilde etkilenmediğinden, ADA yükselişten önce sessiz görünüme sahip olabilir.

NeuralProphet’in PyTorch tabanlı algoritmasının, Cardano’nun bu ayın sonuna kadar 0,57 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. dolarına ulaşacağını belirten tahmini, bu duyguyu pekiştiriyor. Açık kaynaklı bir makine öğrenimi çerçevesi kullanan sistem, 31 Temmuz 2021 – 31 Aralık 2022 dönemi için gelecek değerlerin oldukça doğru tahminler yapabildiğini kanıtladı.

Bu tahmin gerçekleşirse, ADA için mevcut fiyatından %40’ın üzerinde bir sıçrama kaydedecek. Cardano’nun ayın sonuna doğru daha yüksek bir fiyat aralığında işlem yapacağını öngören algoritma, kripto varlığı için nispeten iyi bir koşuyu gösteren gizli sinyallerden birini keşfetmiş olabilir. Diğer kripto paralar son birkaç gündeki bireysel rallilerinden sonra soğumuş gibi görünse de, ADA aşırı alım bölgesinden çıktığı bir noktaya ulaştı. Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) orta bölgede hareket etmeyi başardı. Altcoin’e nötr bölgeyi geçmesi için biraz yer vererek önceki yükseliş tezini doğruladı. Bu olursa, ADA, köpek temalı kripto tarafından alınan yeri geri almayı amaçladığından, Dogecoin’i ilk 10 listesindeki mevcut konumundan bile alabilir.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin