Bu altcoin yükseliş trendine devam ediyor! Analistler büyük bir ralli öngörüyor!
Bu altcoin yükseliş trendine devam ediyor! Analistler büyük bir ralli öngörüyor!

Bu altcoin yükseliş trendine devam ediyor! Analistler büyük bir ralli öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin fiyat düşüşünden kurtulduğu için Solana fiyatı geçen hafta %11 arttı. Solana’nın son ortaklıkları ve güncellemeleri, yatırımcılar arasında bir yükseliş hissiyatını körükledi.

Solana fiyatı 100 doların üzerine çıkmaya devam edebilir

Altcoin 100 doların üzerinde kaldığı için Solana fiyatı yükseliş trendini sürdürdü. Analistler Ethereum katilinde bir yükseliş momentumu gözlemlerken, Solana çift haneli kazançlar kaydetti.

Güney Koreli oyun devi ile ortaklığının yakın zamanda duyurulmasının ardından, topluluk Solana fiyat rallisinde yükselişe geçti. Solana ekosistemindeki güncellemeler, yatırımcıların yükseliş hissini körükledi.

Solana, 5 Nisan’da başlayacak olan “Solana Miami” etkinliğini duyurdu ve geliştirici topluluğunu altcoin ağına katılmaya çağırdı. Hacker House etkinliği, Solana Miami’nin bir parçasıdır ve Solana’nın geliştiriciler topluluğunu, yüz yüze rehberlikle çevrimdışı uygulamalar oluşturmaya çağırır.

Miami bölgesinden sanatçılar ve yatırımcılar, çalışmalarını Solana topluluğuna sergilemek için etkinliğe katılmaya ücretsiz olarak davet edilir.

Analistler, Solana fiyat trendini değerlendirdi ve altcoin’in yükseliş trendinin 100 doların üzerinde devam edeceğini tahmin etti. @TraderKoz, Solana fiyat trendinin sağlam göründüğüne inanıyor; analist Ethereum katili konusunda iyimser konuştu.

@TrendRidersTR’deki kripto analistleri, Solana fiyatının dört saatlik ve günlük grafikte sürücü bandını test ettiğine inanıyor. Solana fiyatı birkaç gün için mevcut seviyede kalırsa, bir sonraki adım için 100 dolar ideal bir destek olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin