featured

Bu altcoin yükseliş sinyalleri veriyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOTA, 2017 yılında büyümüş kripto para birimlerinden biridir. Altcoin, kısa sürede piyasa değerine göre en büyük 10 kripto para biriminden bir tanesi olmayı başardı. Ancak, daha sonra diğer kripto para birimleri onu geri bıraktı ve şu anda 54. sırada yer alıyor. IOTA fiyatı bugün daha yüksek seviyelere ulaşabilmek için konsolidasyon aşamasından çıkmak istiyor. Mevcut teknik veriler, yükselişe işaret ediyor. Peki, IOTA yükselişe geçebilecek mi?

IOTA nedir?

IOTA, basitçe dağıtılmış bir defter teknolojisi olarak adlandırılabilir. Çoğu kripto para birimi bir blockchain’de çalışır. Ancak IOTA için durum böyle değildir. Altcoin, Tangle adı verilen temel bir teknoloji kullanır. IOTA’nın blockchain’i gibi davranan bir teknoloji olan Tangle, ağ üzerinde gerçekleştirilen işlemleri yürütmek için düğümleri kullanır.

altcoin IOTA grafik

Bu, çoğu zincirin çalışma prensibine pek benzemese de kullanıcılar ağın blockchain üzerindeki üstünlüğünün gayet iyi farkındalar. Örneğin Tangle kullanıcıları, ağın blockchain’den daha hızlı işlem yürütme sunduğunu doğrulayabilir.

IOTA yükseliş sinyalleri veriyor

Yatırımcılar, benzersizliği nedeniyle IOTA’ya ilgi göstermeye devam ediyor. IOTA, blockchain kullanmadığı için madencileri kullanmaz. Bu da kullanıcıların işlemler için ücret ödemediği anlamına gelir. IOTA’nın bir diğer özel özelliği ise, gelişiminin IoT sektöründeki çoğu sorunu çözmek için oluşturulmuş olmasıdır.

Yaratıcılar, platformun IoT akıllı cihazları arasındaki işlemleri kolaylaştırmak için gidilecek ağ olmasını istediler. Sistemin tanık olduğu üstel büyüme ile IOTA, önümüzdeki yıllarda daha da büyük olmaya hazırlanıyor.

IOTA satın almalı mısınız?

IOTA fiyatı kısa süre önce 0,87 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı başardı ve 1 dolara doğru ilerlemeye başladı. Ralli sırasında fiyat hacim olarak arttıkça, sürekli bir direnç kırılması beklenilir. Bu nedenle, fiyat yakında 1 dolar seviyesine kadar yükselebilir.

IOTA fiyatı nereye ulaşacak?

Altcoin, son yükseliş hareketleri sırasında sürekli olarak destek görevi gören bir trend çizgisi oluşturdu. Bu trend çizgisi oluştuğundan ve bu sürekli olarak destek görevi gördüğünden, fiyat yakında yüksek bir olasılıkla 1 dolar seviyesine yükselebilir. Yani, fiyat yakın gelecekte %10 oranında bir yükseliş yaşayabilir. Eğer fiyat 1 dolarlık psikolojik direnci kırarsa, yükselişe devam edebilir. Altcoin için 1 dolardan sonraki hedef 1,19 dolar olacaktır.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin