Bu altcoin yükseliş potansiyeli taşıyor! İşte nedeni
Bu altcoin yükseliş potansiyeli taşıyor! İşte nedeni

Bu altcoin yükseliş potansiyeli taşıyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zcash (ZEC), yalnızca en iyi kripto para birimlerinden biri olarak değil, aynı zamanda en popüler gizlilik kripto paralarından biri olarak popülerlik kazanıyor. Fiyat hareketine bir bakış, altcoin’in dar bir aralıkta olduğunu ortaya koyuyor.

ZEC’in makro eğilimi, 216 dolarda zirve yaptıktan sonra 26 Mart’tan bu yana düşüş eğiliminde olduğunu ortaya koyuyor. Altcoin, Mayıs çöküşü sırasında 69,5 dolarda dibe vurdu ve o zamandan beri fiyat hareketi daha yüksek diplere ulaşıyor. Bu düşüşler yükselen bir destek çizgisi yarattı ve bu çizgi şimdi alçalan bir direnç çizgisiyle etkileşim halinde.

Zcash hangi yöne gidiyor?

ZEC‘nin mevcut konumu, direnç çizgisinin üzerine çıkmak veya destek çizgisinin altına düşmek üzere olduğu anlamına geliyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) hâlâ 40.89’da sağlıklı bir aralıkta işlem görüyor ancak MFI daha fazla ilgi görüyor. Bu, daha yüksek bir birikim olasılığının olduğu ve böyle bir sonucun muhtemelen yükseliş baskısı oluşturacağı anlamına gelir.

Grafikler ve göstergeler şu anda altcoin dar aralığa yaklaştıkça belirsizliği vurguluyor. Bu, azalan işlem hacimlerine yansıyor ve yatırımcıların kırılma yönünden emin olmadıklarını gösteriyor. Zcash’in zincir içi ölçümleri de benzer bir sonuca işaret ediyor gibi görünüyor.

Balinalar metriği tarafından tutulan altcoin arzı, Mayıs ayından bu yana önemli bir birikimi vurguluyor. Ancak, son birkaç gündür %46,98 civarında seyrediyor ve düşük aktiviteye işaret ediyor. Kripto para biriminin 1.30 milyar doların hemen altındaki piyasa değeri de önemli bir gözlemin altını çiziyor. Buna ek olarak, altcoin’in zincir üstü hacmi, hakim belirsizliği yansıtarak Haziran ayının ilk beş gününde önemli ölçüde düştü.

Bu arada, Binance fonlama oranı yazının yazıldığı sırada %0,01 seviyesindeydi. Bu, türev piyasasında hâlâ sağlıklı bir duyarlılığın olduğu anlamına geliyor.

Sonuç

Zcash’in fiyat hareketindeki belirsizlikle birlikte yatırımcıların endişeleri artıyor. İkincisi, kısa ömürlü Mayıs sonu rallisini bozan yeni bir FUD dalgasıyla sonuçlandı.

Buna rağmen ZEC, en büyük kurumsal yatırımcılardan biri olan Grayscale’in dikkatini çekmiş görünüyor. Bunun nedeni, ZEC’nin düşük dolaşımdaki arz ve değişmezliğe derin bir odaklanma gibi BTC’ye benzer özelliklere sahip olması olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin