featured

Kritik bir seviyede işlem gören bu altcoin, yükseliş kırılmasına hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LTC, bir türlü yükselişe geçemedi. LTC fiyatı, 12 saatlik grafiğinde düşüş flama modelini doğrulama sürecinde.

Bir kırılma olmaması durumunda, altcoin’in fiyatı kısa vadede 50,50 dolar ile 55,72 dolar arasında konsolide olabilir.

Litecoin, 50,50 dolarda bulunan destek noktasından ayrıldıktan sonra sağlam bir temel bulmaya çalışıyor. Bu yukarı doğru hareket, altcoin’i dar bir kanaldan dışarı itebilirdi. Boğalar, ayı flaması modeliyle uğraşmakta zorlanacak. Bu da Litecoin’in 50,50 doların altına düşme olasılığının hâlâ olduğunu gösteriyor.

Litecoin başka bir geri çekilmeye hazırlanıyor

Boğaların 56,72 dolar seviyesini direnç olarak etiketlemesinin ardından düşüş flama modeli oluşmaya başladı. Flamaların tıpkı dikdörtgenler gibi devam kalıpları olduğunu belirtmekte fayda var. Litecoin fiyatı söz konusu olduğunda flama, aşağı yönde daha fazla harekete geçmeden önce satıcıların konsolidasyonuna izin verdi.

50 günlük SMA seviyesi, yukarı yönlü hareketi sınırladığı için, daha fazla satıcının fırsatı yakalaması muhtemeldir. OBV göstergesinin mevcut konumu, LTC’nin pozitif işlem hacminde devam eden bir düşüşü gösterir. Aynı zamanda, satıcılarla ilişkili hacim daha yüksek bir eğilim gösteriyor. Bu da ayı flaması modelinin kırılmasını doğrulayabilir.

altcoin LTC grafik

IntoTheBlock’un IOMAP on-chain modeline göre altcoin, bölgedeki satıcılar nedeniyle 54,72 dolar ile 56,21 dolar arasında ivme kaybetti. Yaklaşık 387 milyon adres, bu bölgede 5,94 milyon adet LTC token’ı satın aldı.

Litecoin fiyatı merdiveni tırmandıkça, yatırımcılar pozisyonlarını kapatma eğiliminde olacak. Bu da genel bir baskı yaratacaktır. Sonraki aralıkta (56,21 dolar – 57,71 dolar) daha fazla direnç beklenmelidir. Alıcılar bu satıcı tıkanıklık bölgesini zayıflatmayı başarırsa altcoin, 60 doların üzerine bir hamle yapabilir. .

50 günlük SMA’dan aşağı yönlü baskı artmaya devam edebilir. Eğer hareket aşağı doğru devam ederse, altcoin’in hedefleri sırasıyla 54,2 dolar, 50,50 dolar ve 46,00 dolar seviyelerinde olacaktır.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin