Bu altcoin yükseliş direncini kırmış olabilir!
Bu altcoin yükseliş direncini kırmış olabilir!

Bu altcoin yükseliş direncini kırmış olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugünkü Polkadot fiyat analizi, piyasa duyarlılığının yükseliş tarafına kaydığını gösteriyor. Altcoin fiyatı alıcıların devreye girmesiyle potansiyel bir ralliye işaret ederek 20,64 dolar direncini aştı. 

Mevcut direnç 21,17 dolarda görülüyor ve fiyatlar bu seviyenin üzerinde kalabilirse, 22 dolara doğru bir ralli daha bekleniyor. DOT fiyatları şu ana kadar 19,50 dolar seviyesinde sağlam bir destek oluşturdu ve alıcılar şu anda fiyatın üzerine çıkmak için bastırıyor. Polkadot fiyatları, piyasanın bugün açılmasından bu yana sağlıklı bir düzeltme gördü ve şu anda 20,64 dolardan işlem görüyor.

Polkadot price analysis: DOT/USD prices breaks past $20.64 resistance, bullish rally signal? 1

1 günlük fiyat grafiğinde Polkadot fiyat analizi

DOT fiyatları 9,50 dolardaki destekten toparlandı ve şu anda 20,64 dolar civarında işlem görüyor.Piyasa bugün 20,09 dolardan açıldı ve 21,1 dolara kadar yükseldi.Fiyatlar 21,17 dolarda güçlü bir direnç buldu ve şu anda daha düşük seviyelerde düzeltme yapıyor.

Polkadot price analysis: DOT/USD prices breaks past $20.64 resistance, bullish rally signal? 2

Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 63,65’te işlem görüyor ve bu da fiyatlar grafiklerde daha yüksek ve daha yüksek düşüşler yapmaya devam ederken piyasanın yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. MACD göstergesi şu anda sinyal çizgisini yukarı doğru geçiyor ve bu da fiyatların kısa vadede yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor. Parabolik SAR göstergesi şu anda DOT/USD fiyatlarının piyasada daha fazla ralli görebileceğini gösteren fiyat hareketinin altına yerleşti.

Polkadot fiyat analizi sonucu

Polkadot fiyat analizi, kripto para biriminin kısa vadede devam etmesi beklenen bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatları yükseltmek için adım atarken, piyasa hissi şu anda yükseliş tarafına kayıyor. Bununla birlikte, ayılar da piyasada mevcut ve kontrolü ele geçirmeleri halinde fiyatları daha da aşağı çekebilirler. Mevcut direnç 21,17 dolarda görülüyor ve fiyatlar bu seviyenin üzerinde kalabilirse, 22 dolara doğru bir ralli beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin