featured

Bu altcoin, sıradaki hareketin yönünü belirlemede zorluk yaşıyor! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan CRO, önemli bir direnç alanından çıkamadı. Bu yüzden fiyat şu anda en yakın destek noktasına doğru düşüyor.

CRO, Crypto.com borsası tarafından geliştirilen açık kaynaklı bir blockchain olan Cronos zincirinin yerel token’ıdır ve Kris Marszalek tarafından kurulmuştur. CRO fiyatı, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,955 dolara ulaşmasının ardından alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Bu düşüş sonucunda altcoin’in fiyatı geçen yılın Kasım ayında 0,053 dolara kadar geriledi.

Fiyat o zamandan beri yükselmesine rağmen, uzun vadeli alçalan direnç çizgisinden çıkamadı. CRO, çıkışta başarısız olmasına rağmen, 0,065 dolarlık yatay alanı destek olarak onayladı. Sonuç olarak fiyat, direnç çizgisi ile 0,065 dolarlık yatay destek alanı arasındaki kesişme noktasına yaklaşıyor. Bu bölgede altcoin’in gelecekteki fiyatını belirleyecek bir hareketin gerçekleşmesi bekleniyor.

altcoin CRO grafik

Eğer pozitif bir ivme kazanırsa sıradaki direnç olan 0,118 dolara doğru bir yükseliş gerçekleşebilir. Ancak, tam tersi bir durum gerçekleşirse 0,035 dolara kadar düşebilir.

Haftalık RSI yükseliyor ancak hâlâ 50 işaretinin altında ve herhangi bir yükseliş sapması yaratmadı. Sonuç olarak RSI, trendin yönünü belirlemek konusunda şimdilik başarısız.

Altcoin’in fiyatı ivme kazanamadı

Günlük zaman dilimindeki teknik analiz, CRO fiyatının 14 ve 20 Mart tarihlerinde 0,073 dolarda bulunan direnç alanı tarafından reddedildiğini gösteriyor.

Bu aynı zamanda 50 işaretinden ve düşüş eğilimi çizgisinden bir RSI reddi ile aynı zamana denk geldi. Bu seviyelerden çıkış yapamaması sebebiyle düşüş işaretleri verdiği söylenebilir.

Sonuç olarak altcoin’in sıradaki hareketi için en olası ihtimal, yılın başından beri yerinde olan 0,063 dolardaki destek noktasına bir düşüştür. Bu desteğe bir düşüş gerçekleşmesi durumunda vereceği tepki, gelecekteki eğilimi belirleyebilir.

Öte yandan 0,073 dolarlık alanı geri almak, bu düşüş tezini geçersiz kılacaktır. Bu durumda altcoin’in fiyatı 0,087 dolara kadar yükselebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin