Bu altcoin yoğun satış baskısı altında! Düşüş son bulacak gibi değil!
Bu altcoin yoğun satış baskısı altında! Düşüş son bulacak gibi değil!

Bu altcoin yoğun satış baskısı altında! Düşüş son bulacak gibi değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizi, fiyat son 24 saatte %18,8 düştüğü için altcoin’in şu anda düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Yazım sırasında LINK, 6,72 dolardan işlem görüyor ve destek 6 dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak, son satışlarla birlikte, fiyatlar yakın vadede düşmeye devam edebilir. Altcoin, genel piyasada hakim olan satış hareketlerinden etkilendi ve %40’ın üzerinde bir kayıp yaşadı.

Chainlink’in şu anki fiyatı 6,72 dolar ve işlem hacmi 770.820.649,35 dolar. Chainlink toplam 2.704.034,135 dolar piyasa değeri ile tüm kripto para piyasasının %0,29’una hakim durumda. Fiyatlar 6,09 ile 8,08 dolar arasında değiştiği için Chainlink genel kripto sıralamasında 22. sırada yer alıyor.

Günlük grafikte Chainlink fiyat analizi: LINK 6 dolarda destek buldu!

Chainlink fiyat analizi, fiyatların son birkaç gündür düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Ancak altcoin, 6 dolarda bir miktar destek bulmuş görünüyor. Bu destek noktası, yakın vadede rahatlamaya neden olabilir. Mevcut işlem fiyatı 6,72 dolar ve anlık destek 5,5 dolar seviyesinde bulunuyor. MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında olduğu için fiyatların şu anda düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. RSI da aşırı satım bölgesinde, bu da fiyatların satış baskısı altında olduğunu gösteriyor.

image 199

Altcoin’in, desteği 6 dolarda yeniden test etmesi beklendiğinden, mevcut düşüş eğiliminin yakın vadede devam etmesi muhtemel. 6 dolar seviyesinin altına bir kırılma yaşanırsa, LINK yakın vadede 5 dolara düşebilir. SMA50 (sarı çizgi) de aşağı yönlü bir eğilim gösteriyor ve bu da bir başka düşüş göstergesi. Ancak, SMA200 (mavi çizgi) 7 dolardan bir miktar destek sağlıyor gibi görünüyor.

4 saatlik grafikte Chainlink fiyat analizi: LINK fiyatı %18,80 düştü

Son 4 saatte Chainlink’in fiyat analizi, altcoin’in mevcut düşüş trendini takip ettiğini gösteriyor. Mevcut işlem fiyatı 6,72 dolar ve ani direnç 7 dolarda bulunuyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 33’tür ve Chainlink’in düşük değerli bölgeye girdiği anlamına geliyor. Ayrıca, RSI kademeli olarak artan bir pazara işaret ederek hafifçe yukarı hareket ediyor gibi görünüyor. Artan RSI, baskın satın alma faaliyetlerini ve kripto para biriminin istikrarına yönelik olası hareketi temsil ediyor.

image 198

Bununla birlikte piyasa oynaklığı da oldukça yüksek ve fiyatlarda yakın vadede düşüşe işaret ediyor. 200 günlük EMA şu anda 7,15 dolarda ve düşüş eğilimi gösteriyor. Fiyatların yakın vadede 6 dolarda destek bulması bekleniyor ve bu seviyenin altında bir kırılma, fiyatların kısa vadede 5 dolara düşmesine neden olabilir.

Chainlink fiyat analizi sonucu

Sonuç olarak, Chainlink fiyat analizi, LINK/USD çiftinin düşüş eğiliminde olduğunu ve mevcut piyasa koşullarının geçerli olması durumunda daha düşük seviyeleri test edeceğini gösteriyor. Ayılar kısa vadede 5 doları hedeflerken, boğalar fiyatı 7 dolara taşımaya çalışabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin