featured

Bu altcoin, ayı piyasasında yeşil kalmayı başardı! İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında uzun süredir devam eden olumsuz hava sonucunda birçok altcoin büyük oranlarda değer kaybetti. Buna rağmen MATIC, son 7 günde %13 oranında artış kaydederek yeşilde kalmayı başardı. CoinGecko verilerine göre 14. Sırada yer alan MATIC, bu yazının sırada 0,840088 dolar civarında işlem görüyor. Böylece MATIC, sırasıyla %13,5 ve %15,8 oranlarında kazanç kaydeden Maker (MKR) ve Elrond’un (EGLD) ardından geçen haftadan bu yana en çok kazananlar arasında yer alıyor.

Ayrıca, LunarCrush tarafından sağlanan istatistiklere göre, Polygon’un yerel token’ı olan MATIC, Twitter’da en çok bahsedilen popüler blockchain oyunu Decentraland’ın (MANA) hemen önünde bulunuyor. Bu, 2020’de yeniden markalaşan şirketin esnekliğini kanıtlıyor.

altcoin MATIC

Polygon’un uzun ortaklık listesi

Gözde altcoin’in başarısının arkasındaki sebeplerden biri yeni kurulan ortaklıklardır. Blockchain şirketi, bu yılın başlarında Disney’in Hızlandırıcı Programının 2022 baskısında Polygon’u içerdiğinde manşetlere girdi. Ayrıca MATIC, Pride temalı bir NFT koleksiyonu çıkarmak için Coca-Cola ile güçlerini birleştirdi.

En son olarak, blockchain firması kahve devi Starbucks için Space Odyssey’i geliştirmek üzere işe alındı. Ayrıca perakende ticaret uygulaması Robinhood, listesine MATIC altcoin’ini eklerken OpenSea, NFT işlemleri için Polygon’un blockchain’ini içeriyor. Ayrıca, diğer önemli ortaklıklar arasında Adobe, Mercedes, Reddit, Meta ve NFL bulunmaktadır.

MATIC, Web3’te ön planda

Polygon (MATIC), kripto oyununun zirvesinde kalmak için Polygon Studios, Supernets, Avail ve Polygon ID ile kendi ekosistemini genişletmek için ciddi çaba sarf etti. Halborn Security ile kurulan en yeni ortaklık, Polygon Avail’in güvenlik denetiminin yapılmasına yardımcı olacağından, kripto şirketinin güvenliği önemsediği de aşikar. Sonuç olarak ekip, her ölçeklendirme çözümünün uygulanması kolay, merkezi olmayan ve en önemlisi güvenli olması gerektiğine inanıyor.

Öte yandan altcoin, 9 ay önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden hâlâ %71,1 oranında daha düşük.

DailyCoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin