Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Ayılar hakimiyeti ele aldı, düşüş derinleşebilir
Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Ayılar hakimiyeti ele aldı, düşüş derinleşebilir

Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Ayılar hakimiyeti ele aldı, düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LINK fiyat analizi, kripto para birimlerinin değer kazanmaması nedeniyle altcoinde düşüş eğiliminin devam edeceğini gösteriyor. Artan oynaklık, gelecek şeylerin bir işareti ve muhtemelen daha fazla düşüş trendi takip edecek ve bir sonraki destek seviyesi 16 dolarda bulunuyor. Bollinger Bantları göstergesi en yüksek direnci gösteren 26,26 dolarlık üst değerine ulaşırken, 11,45 dolarlık alt değeri en göze çarpan desteği temsil ediyor.

Son 24 saatte LINK fiyat hareketi:

Chainlink price analysis

EMA yeniden yükselişte, bu nedenle boğalar aşağı doğru basınca direnmeye devam edebilir. Ayılar yeterince ivme kazanır ve 16 doları geçerse, LINK’in fiyatının 14 dolara düşmesini bekleyebiliriz.

LINK 4 saatlik fiyat analizi tablosu: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Chainlink fiyat analizi, ayıların şu anda piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor. Altcoin, düşüş sinyali olan yükselen EMA’sının altına düştü. Bu nedenle, yükseliş baskısının yakında tamamen azalması ve gelecekte daha fazla fiyat düşüşüne yol açması muhtemel. Düşüş eğilimi, LINK’in fiyatını 14 doların altına bile düşürerek birkaç gün daha devam edebilir. Eğer altcoin fiyatı 16 doların altına düşerse, bu muhtemelen düşüş eğiliminde son destek olacak.

Chainlink price analysis: LINK/USD bearish for the next 24 hours 1

Ayılar başarırsa, LINK’in fiyatının yükselen EMA’sının altına düşmesiyle birleştiğinde, bu, ayıların yakında boğaların yerini alacağı anlamına gelir. Bollinger Bantları göstergesi şu an için fiyatlarda bir artış olduğunu gösteriyor ve bu da muhtemelen yoğun düşüş baskısına yol açacak. Sonuç olarak, LINK’in fiyatının 14 dolara düşmesini bekleyebiliriz.

Chainlink fiyat analizi: Sonuç

Chainlink fiyat analizi, ayıların şu anda piyasanın kontrolünde olduğunu gösteriyor, ancak durumun yakında değişmesi muhtemel. Düşüş eğilimi birkaç gün daha devam edebilir ve LINK’in fiyatını 14 doların altına bile çekebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin