Bu altcoin yatırımcıları uzun vadede bunlara dikkat etmeli! Teknik analiz
Bu altcoin yatırımcıları uzun vadede bunlara dikkat etmeli! Teknik analiz

Bu altcoin yatırımcıları uzun vadede bunlara dikkat etmeli! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Polygon [MATIC] Ethereum Sanal Makinesi (zkEVM), 2023 yılında ana ağda kullanıma sunulacak. zkEVM projesi The Tie IO (veri analiz firması) tarafından hazırlanan üçüncü çeyrek raporunda yer aldı.

zkEVM, dApp’lerin ölçeklenebilirliğini artırmak için Polygon tarafından oluşturulan bir ölçeklendirme çözümü olarak hayata geçecek. Bu gelişmenin ise MATIC fiyatı üzerinde etkisi yatırımcılar tarafından en fazla merak edilen konulardan.

Santiment’te görülen geliştirme etkinliği metriği, grafiklerde makul miktarda büyüme gösterdi. 29 Eylül itibariyle bu sayı bire çıktı. Ancak, zkEVM ve sıralanan diğer özellikler gönderilmeye hazır olduğunda bir artış olabilir.

Ethereum’un enerji verimliliği %99 arttığından, Polygon’un ağ emisyonları önemli ölçüde azaldı. Polygon’un emisyonlarının yüzde doksan beşinden fazlası, Ethereum ile entegrasyonundan kaynaklandı ve Ethereum birleştirmesi azalmaya yardımcı oldu.

Bu, Polygon’u ekosistemdeki daha fazla emisyonlu projelere karşı enerji verimli ve daha çekici hale getirdi. Blockchain için her şey yolunda gitmesine rağmen, MATIC bir süredir düşüş eğilimini sürdürüyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr çizginin altındayken, sinyal ve eksi DI çizgileri 20’nin üzerinde yer alıyor. Bu göstergeler ise altcoin için düşüş eğilimine işaret ediyor.

Günlük zaman diliminde destek seviyesi 0,691 dolar bölgesinde ve direnç 1,00 dolar bölgesinde belirlendi. MATIC, 19 Eylül tarihinden bu yana onu kırmak için mücadele ederken, 0,786 dolarda daha düşük bir direnç çizgisi dikkat çekiyor.

Günlük fiyat analizinde ise hareketi büyük ölçüde yatay seyretti. Ani ve uzun vadeli direnç seviyelerini kırabilirse, fiyat 1 doların üzerine çıkabilir. Altcoin destekte tutunamazsa aşağı yönlü hareket devam edebilir.

Polygon’un piyasaya sürmeyi beklediği gelecekteki projelerden bazıları, gizlilik odaklı bir toplama zinciri olan Polygon Nightfall’u içeriyor. Bu ve daha birçok iyileştirme, MATIC’in fiyat yörüngesini olumlu yönde etkileyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin