Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Göstergeler yükseliş sinyali veriyor
Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Göstergeler yükseliş sinyali veriyor

Bu altcoin yatırımcıları dikkat! Göstergeler yükseliş sinyali veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar genellikle  altcoin XTZ’nin kısa vadede 2,00 doların üzerine çıkma gücüne sahip olduğunu düşünüyor. Kripto para piyasası, geçen hafta gözlemlenen yükseliş aktivitelerinden önemli bir geri adım attı. Tezos fiyatı, bir çıkış beklerken yükselen bir paralel kanalın sınırları içinde konsolide oluyor. Yatırımcılar yaklaşmakta olan kırılmayı 2 dolarda ve daha sonra 2,20 dolar kadar zamanlamaları oldukça önemli görünüyor.

Tezos Fiyatı yükseliş eğilimine yaklaşıyor

Haziran ayında 1,35 dolarda oluşan birincil desteğin ardından Tezos fiyatı dört yüksek ve daha yüksek dip bölge oluşturdu. Bu fiyat noktalarını birbirine bağlamak, yükselen paralel bir kanalda bir yükseliş tablosu çiziyor.

Tezos fiyatı sırasıyla 2,00 dolar ve 2,20 dolara doğru ilerleyecek gibi duruyor. Ancak günlük grafikteki 100 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) henüz sabit duruyor. Kanalın geçiş hattı tutarsa, yukarı potansiyeli bozulmadan kalacaktır.

tezos price

Aynı zaman diliminde MACD göstergesi alıcıların üstün olduğunu gösteriyor. MACD ortalama çizginin üzerine çıktıkça Tezos fiyatının arkasındaki momentumun artacağını hatırlamakta fayda var. Santiment’in zincir üstü bir metriği olan toplam Ağırlıklı Duyarlılık, Tezos fiyatının yükseliş tahminine güvenilirlik katıyor. Teorik olarak, ortalama çizginin altındaki keskin düşüşler, genel bir olumsuz duygu ile birlikte yüksek sosyal hacmi gösteriyor. Önemli bir nokta ise bu göstergeler fiyat ile ters hareket ediyor. Başka bir deyişle, aşağıdaki grafikte görülene benzer düşüşler, yaklaşan bir yükseliş hareketine işaret ediyor.

xtz price

Tezos fiyatı genellikle yükselişte görünse de, yatırımcılar 2 dolardan kâr elde etmeyi düşünebilir. Aşağı yönde, 100 günlük SMA’dan reddedilmesi XTZ’nin 50 günlük SMA’ya yokuş aşağı seviyeleri keşfedebileceği anlamına gelebilir. Bununla birlikte Tezos fiyatı 1,35 doları yeniden test edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin