Bu altcoin yatay destek alanından ayrıldı yükselişe geçti! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin yatay destek alanından ayrıldı yükselişe geçti! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin yatay destek alanından ayrıldı yükselişe geçti! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Axie Infitiy yatay alandan  0,46 dolar yatay destek alanından ayrıldı. Günlük RSI göstergesi yükselişte.  AXS tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %91 oranında düşüş kaydetti. Şimdi ise yükselişe geçmeye hazırlanıyor. Axie Infinity (AXS) için günlük RSI, devam eden sıçramanın devamını destekleyen yükseliş ayrışması yarattı.

AXS, 6 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 166,09 dolara ulaştığından beri düşüyor. Ocak ayının başında fiyat 46 dolarlık yatay destek alanının üzerine çıktı. Ancak yukarı yönlü hareket sürdürülemedi ve 25 Nisan’da bir kırılma yaşandı. Kırılmadan önce destek bölgesi 94 gündür yerinde duryordu. Altcoin için 46 dolarlık alanın direnç sağlaması bekleniyor.

Altcoin’de devam eden aşağı yönlü hareket şimdiye kadar 11 Mayıs tarihinde 16,20 dolara kadar düştü. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bakıldığında, AXS %87 düştü. Düşüş devam ederse bir sonraki en yakın destek Nisan ile Mayıs 2021 dip seviyeleri olan 8 dolarda yer alıyor.

AXS devam eden düşüş

AXS ongoing drop

Kripto para yatırımcısı @PostyXBT, AXS grafiğini tweetledi ve görünürde bir yükseliş piyasası yapısı olmamasına rağmen bir sıçrama gerçekleşebileceğini belirtti.

Bu sıçramanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini belirlemek için daha düşük zaman dilimlerine bakmak gerekiyor. Devam eden düşüşe rağmen, günlük RSI yükselişte. İlk olarak, 23 Mart tarihinden beri mevcut olan azalan bir trend çizgisinden çıktı. İkinci olarak, aşırı satım bölgesinde yükseliş eğilimi (yeşil hat) yarattı. Yukarı yönlü bir hareket başalarsa AXS 30 dolarlık direnç alanına doğru yükselebilir. Bu, daha önce destek sağlayan ve aynı zamanda alçalan bir direnç çizgisiyle çakışan yatay bir seviyede yer alıyor.

AXS Drop

Kısa vadeli AXS hareketi

İki saatlik grafik, altcoin’in 11 Mayıs tarihinden bu yana simetrik veya yükselen bir üçgen içinde işlem gördüğünü gösteriyor. İki saatlik RSI, 50’lik nötr bir okuma verdiği için trendin yönünü belirlemede yardımcı olmuyor. Azalan direnç çizgisi direnç alanının üzerinde bir kırılmanın fiyatı 30 dolara çıkarması bekleniyor. Tersine, destek hattından gerçekleşecek bir sorunun aşağı yönlü hareketin yeniden başlaması için katalizör olması bekleniyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin