Bu altcoin yapılan duyurunun ardından 24 saat içerisinde %32 düştü!
Bu altcoin yapılan duyurunun ardından 24 saat içerisinde %32 düştü!

Bu altcoin yapılan duyurunun ardından 24 saat içerisinde %32 düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında kripto para piyasasında en hızlı büyüyen proje ve altcoinlerden biri olan STEPN, yatırımcıların büyük bir bölümünü korkutan bir duyurunun ardından 24 saatten kısa bir süre içerisinde hızla düşüyor.  Analistler önemli miktarda uygulama yüklemesine ve etkileyici sayıda kullanıcıya rağmen, STEPN’in temellerinin zayıf kaldığını düşünüyor. STEPN’in resmi Twitter hesabına göre, Çinli yatırımcılar artık ürünleri kullanamayacak ya da platformdan yasaklanacak. Çinli yatırımcıları sınırlama kararı, STEPN’in Çin’de karşılaştığı düzenleyici sorunlarıyla ilgili yapılan bir adım oldu.

GMT Chart

STEPN, hangi kullanıcıların Çin’de bulunduğunu görmek için kullanıcıların yazılımlarını izleyecektir. Proje, hesaplarını 15 Temmuz’da GPS ile sınırlandıracak. NFT sahipleri, yatırımlarının tamamını geri almak için varlıklarını satabilecek.

Altcoin’in kullanıcıları varlıklarını satmaya veya elinde tutmaya teşvik etmez ve kullanıcıların kendileri için en iyi kararları vermelerini önerir. Kullanıcıların VPN kullanarak oturum açmayı veya diğer araçlar yardımıyla IP adreslerini değiştirmeyi planlaması durumunda proje sorumluluk kabul etmeyeceğini duyurdu.

Çoğu STEPN kullanıcısı projeden ayrıldığından, GMT tokenin son 24 saatte değerinin %30’undan fazlasını kaybetti. GMT’nin satılması, diğer yargı bölgelerinden yatırımcılar arasında projeye yaptırım uygulayabilecek artan korkuları artırdı.

Nisan ayında zirveye ulaştığından beri, STEPN değerinin neredeyse %80’ini kaybetti. Sektör uzmanları, bu tür piyasa performansını, projenin aşırı değerlenmesi, tarihsel olarak büyük bir satışa neden olan Coinbase listelemesi ve yakma mekanizmasının Nisan başında yaşanan rallinin fazla ateşlenememesine bağlıyor. Yazım sırasında  STEPN %34’lük bir düzeltmenin ardından 0,9 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin