Bu altcoin, yapılan duyuruların ardından yükselişe geçti! İşte izlenecek seviyeler
Bu altcoin, yapılan duyuruların ardından yükselişe geçti! İşte izlenecek seviyeler

Bu altcoin, yapılan duyuruların ardından yükselişe geçti! İşte izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şirketle ilgili önemli gelişmelerin ortasında, Ripple hakkında yapılan haberler geçtiğimiz hafta önemli ölçüde arttı. İlk olarak, Fox’tan Eleanor Terrett, SEC’in uzun süredir devam eden davayla ilgili önemli kararları açıklayacağını belirtti. Ardından, Ripple, Kanada’ya genişleme planlarıyla ilgili büyük bir duyuru yaptı. Bu haberlerin ardından, altcoin ciddi bir yükseliş kaydetti.

22 Haziran Çarşamba günü yapılan resmi açıklamada şirket, ülkedeki ilk ofisini açtığını ve Toronto merkezli bir mühendislik merkezi şeklinde varlık göstermeyi planladığını söyledi. Ripple ayrıca, Toronto merkezli ofiste 50 mühendisi işe almayı planladığını açıkladı.

Bu iki duyuru, özellikle de şirketin varlığını küresel olarak genişletme taahhüdünü kanıtlayan Toronto ofisinin açılışı, kripto meraklılarını XRP hakkında heyecanlandırdı. Bu iki gelişme de altcoin’deki yükselişi besledi.

Ripple neden yükseliyor?

Ralli, 19 Haziran’da başlayan ve XRP‘nin birkaç gün boyunca 0,31 ile 0,33 dolar arasında işlem gördüğü bir konsolidasyon döneminden sonra geldi. Altcoin’in 0,3340 doların üzerine kırılması, fiyatı 0,38 dolara kadar yükselten bir satın alma dalgasını tetiklemiş gibi görünüyor.

XRP bu seviyeden geri çekilirken son aralığının oldukça üzerinde kalıyor ve yakın vadede daha fazla kazanç için hazır görünüyor.

Altcoin’in hareketi için izlenecek bir sonraki kilit seviyeler 0,40 dolar, 0,45 dolar ve 0,52 dolar. XRP bu seviyelerin üzerine çıkabilirse, önümüzdeki haftalarda ve aylarda 0,60 dolara doğru bir hareket için zemin hazırlayabilir.

wallstreetpit


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin