Bu altcoin uçuşa geçti! Yükselişin temelleri sağlam gibi görünüyor
Bu altcoin uçuşa geçti! Yükselişin temelleri sağlam gibi görünüyor

Bu altcoin uçuşa geçti! Yükselişin temelleri sağlam gibi görünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Thorchain, ağlar arası DeFi projesinin sentetik varlıkları piyasaya sürmesini ve “Thorfi” adlı bir dizi yeni özellik için bir lansman tarihinin duyurulmasını takiben son 24 saatte %18’in üzerinde yükseldi.

Projenin tokeni de bu aktivitenin etkisiyle sağlıklı bir yükseliş yaşadı. CoinMarketCap’e göre Pazartesi günü RUNE 4,73 dolardan işlem görüyordu. Fiyat son dört günde %24 gibi büyük bir artışa işaret ederek 5,85 dolara ulaştı.

Thorchain nedir?

Cosmos üzerine inşa edilen Thorchain, kullanıcıların Coinbase veya Binance gibi üçüncü bir tarafa ihtiyaç duymadan farklı ağlardan kripto paraları takas etmelerini sağlayan ağlar arası bir kripto platformudur. En son güncellemeler, yeni türev ürünler oluşturmak için Bitcoin ve Ethereum gibi uyumsuz kripto para birimlerini karıştırmaya devam ediyor.

En son fiyat artışı, muhtemelen Thorchain’in sunduğu veya hızlandırdığı çeşitli yeni güncellemelere bağlanabilir.

Kullanıcıların Bitcoin ve Ethereum gibi diğer popüler kripto para birimlerinin türev sürümlerini oluşturmasına izin veren sentetik varlıklar, merkezsiz borsa (DEX) Thorswap’ta yaklaşık 7 milyon dolarlık ticaret hacmi gördü.

Çarşamba günü piyasaya sürülen sentetik varlıklar, Thorchain ekosistemindeki likidite havuzları tarafından destekleniyor.

https://twitter.com/THORChain/status/1501696488816185344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501696488816185344%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdecrypt.co%2F94849%2Fthorchain-rune-token-rallies-new-features

Thorchain yeni özellikler hakkında ipuçları verdi

Bundan sonra, çekirdek geliştirici Chad Barraford, Thorfinance (veya kısaca Thorfi) adlı birçok popüler DeFi aracını Thorchain şemsiyesi altına getirecek yeni bir girişimin ana hatlarını verdi.

Bu, borç verme ve ödünç alma gibi hizmetleri ve aynı zamanda THOR.USD adı verilen yerel bir stabilcoin’in piyasaya sürülmesini içerir. Bu stabilcoin’in, piyasanın en büyük merkezsiz stablecoin’i olan UST tarafından görülene benzer bir yakma planından faydalanması bekleniyor.

Bu yeni özellikler paketi 17 Haziran’a ertelendi.

Yaza daha aylar olmasına rağmen, kripto meraklıları şimdiden RUNE’a koşuyor gibi görünüyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin