Rekor kokusu! Bu altcoin’de tuzağa düşmeyenler büyük kazanabilir
Rekor kokusu! Bu altcoin’de tuzağa düşmeyenler büyük kazanabilir

Rekor kokusu! Bu altcoin’de tuzağa düşmeyenler büyük kazanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte, küresel kripto para piyasa değeri %3’ten fazla artarak 1,9 trilyon dolara yükseldi. Kripto para fiyatları bugün yükselişte ve Bitcoin 42.000 doları aştı. Dijital token yüzde 3’ten fazla artışla 42.263 dolardan işlem görüyor.

Terra (LUNA) ise şu anda 93,74 dolardan işlem görüyor ve boğalar kontrolü tamamen ele geçirebilirse 100 doları vurmaya yakın. Kripto piyasasının güçlü bir hissiyatı var ve çoğu büyük kripto para kazançlara tanık oluyor.

Fiyat analizine göre, LUNA’nın fiyat hareketi yükseliş desteği sağlamış ve 90 dolar bariyerini aşmış görünüyor. Alıcılar mevcut trendden yararlanırsa, LUNA önümüzdeki birkaç gün içinde 95 $’a ulaşabilir.

Terra (LUNA) grafiğinde boğa tuzağı mı var?

LUNA için piyasa hareketi, dikkat çeken yükseliş döneminin ardından düşüş baskısında küçük bir artışla birlikte son birkaç gündür karışık seyretti. Fakat en son fiyat davranışı, 91 dolar bariyerinin üzerinde kapandığı için alıcılar için cesaret verici bir görünüm söz konusu.

20 Şubat’ta 47,25 $’a düştükten sonra, LUNA’nın fiyatı yaklaşık %90 arttı ve şu anda 100 $’ı aşmaya hazırlanıyor. Sonuç olarak, LUNA 100 $’ın altına düşerse, önceki dirence dönüşen destek seviyeleri olan 75.50 ve 50 doları yeniden test edebilir.

LUNA’nın önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 106$’ın üzerinde kapanışı, onu bilinmeyen bir bölgeye itebilir. Terra Network tokeni, “mükemmel” bir çift tepe senaryosunda bir sonraki düşüşte %50’den fazla gerilemeyle 44 $’a inebilir ve ardından 19.50 $’a bir kırılma hareketi gelebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin