featured

Bu altcoin %125’lik rallisinin ardından, Şubat ayında nasıl bir performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan HBAR, beş dalgalık bir yükseliş hareketini tamamladı. Muhtemelen sıradaki hareket bir düzeltme olacak.

HBAR fiyatı, yılın başından bu yana hızlanan bir oranda arttı. Altcoin, yalnızca 20 gün içinde %125 oranında bir artış kaydederek 20 Ocak’ta 0,081 dolara ulaştı.

Fiyat, bu yukarı yönlü hareket sırasında 154 günlük bir direnç çizgisinden çıktı. Ardından, sırasıyla 0,060 dolar ve 0,066 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarını kırdı. Bu, yukarı hareketin düzeltici olmadığını, bunun yerine yükseliş eğiliminin tersine dönmesinin başlangıcı olduğunu gösteriyor.

0,060 dolardaki 0,5 Fib geri çekilme seviyesi de yatay bir destek alanına denk geldiğinden artık fiyata destek sağlaması bekleniyor.

altcoin HBAR altcoin

Şubat ayında neler olacak?

Altı saatlik fiyat grafiği analizi, HBAR fiyatının beş dalgalık bir yükseliş hareketini tamamladığını gösteriyor. Bu nedenle, altcoin’in fiyatı Şubat ayına bir düşüşle başlayabilir.

Bu hareketin beşinci dalgası, üçüncü dalganın 1.61 katı uzunluğundaydı. Bu nedenle, tüm yukarı hareketin tamamlanmış olması çok muhtemeldir.

Eğer öyleyse, aşağıda 0,5-0,618 Fib düzeltme destek alanı yakınında 0,053-0,058 dolar seviyelerinde sona erebilecek bir A-B-C düzeltici yapı var.

Öte yandan, 0,081 dolar seviyesinin üzerinde bir artış, bu düşüş analizini geçersiz kılacaktır. Bu durumda, HBAR fiyatı yukarı yönlü hareketine devam edecek ve 0,110 dolar hedefine doğru ilerleyecektir.

Sonuç olarak, altcoin için en olası fiyat analizi, düzeltme hareketinin 0,058 dolar ile 0,052 dolar arasında tamamlanmasıdır. Sonrasında ise yukarı yönlü hareketin devam etmesi bekleniyor.

Bununla birlikte, HBAR fiyatının 0,081 doların üzerine çıkması durumunda, trendin hâlâ yükselişte olduğunu anlayabiliriz.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin