Bu altcoin, sonunda dibi görmüş olabilir! Alım fırsatı mı?

Bu altcoin, sonunda dibi görmüş olabilir! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra satıcıları, altcoin LUNA fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 103,3 dolardan %58 düşüşe işaret eden 43.6 dolarlık yeni bir dip seviyeye indirmişti. Bununla birlikte, alıcılar 200 günlük DMA’da aşağı yönlü fiyat hareketini durdurdular ve şu anda bir toparlanma rallisi başlatmak için 53 dolardaki ani dirence meydan okuyorlar.

Bu altcoin, sonunda dibi görmüş olabilir! Alım fırsatı mı?

Daha önceki Terra coin teknik analizi kapsamımızda, LUNA alıcıları, fiyatı 0.382 Fibonacci düzeltme seviyesi ve 100 DMA’lık desteğin üzerinde tutmaya çalışıyordu. Bununla birlikte, geçen haftaki yoğun satış, altcoin fiyatını %50 geri çekilme seviyesi olan 52.4 doların bile altına düşürdü.

Alıcılar 200 DMA hattına (45.5 dolar) güçlü ilgi gösterdiler ve LUNA fiyatını 52.4 dolar seviyesindeki ani dirence yükselttiler. Bununla birlikte, toparlanma rallisinin devam etmesinin önüne geçen satıcılar, altcoin’i 45,5 doları yeniden test etmeye zorlayabilir.

Aşırı satım bölgesinde kapanan günlük Göreceli Güç Endeksi’ndeki (37) düşüş trendi, satıcıların düzeltmeyi uzatmış olabileceğini gösteriyor.

Altcoin LUNA, 53 dolar işaretini geri alabilecek mi?

Alıcılar 45 dolarlık desteği elinde tuttuğu sürece, boğaların mücadelesi bitmemiş demektir. Sonuç olarak, fiyat hareketi önümüzdeki birkaç seans için konsolide olabilir. Ayrıca, bu aralığın herhangi bir seviyesinden bir çıkış, bir sonraki ralli için fiyatın önünü açacaktır.

Bu altcoin, sonunda dibi görmüş olabilir! Alım fırsatı mı?

Ortalama Yön Endeksi(27), son yükseliş rallisi nedeniyle küçük bir geri çekilme gösteriyor. Ancak, ayılar satış ivmesini sürdürebilseydi, ADX eğimi tekrar yukarı doğru kıvrılacaktı.

Teknik tablo, altcoin fiyatı için genel direncin 53 dolarda bulunduğunu sonraki direncin ise 63 dolarda bulunduğunu gösteriyor. Karşı uca gelince, destek seviyeleri 44,5 dolar ve 35 dolarda.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin