featured

Bu altcoin, sonunda dibi bulmuş olabilir! Sırada iyileşme hareketleri var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Stellar Lumens (XLM) fiyatı, uzun vadeli bir destek alanından sıçradı. Ancak şu anda herhangi bir yükseliş işareti göstermiyor.

XLM fiyatı, Mayıs 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,798 dolara ulaştığından beri alçalan bir direnç çizgisinin altına düştü. Düşüş hareketi sonucunda fiyat Kasım 2022’de 0,079 dolara kadar geriledi. Bunun öncesinde doğrudan hiç olumsuz XLM haberi yoktu. Düşük ve ardından gelen sıçrama, 0,085 dolarlık yatay alanı destek olarak doğruladı.

Sıçramaya rağmen, haftalık RSI hâlâ düşüş eğiliminde. Teknik gösterge, 50 işaretinin altında işlem görüyor ve herhangi bir düşüş eğilimi oluşturmadı.

Belirleyici işaretlerin olmaması nedeniyle, altcoin’in fiyatının direnç çizgisinden mi yoksa 0,085 dolarda bulunan destek alanından mı kırılacağı oldukça kritiktir. Bu bir sonraki fiyat hareketini belirleyecektir.

altcoin XLM grafik

XLM, yılın en düşük seviyesinde

Günlük zaman dilimindeki teknik analiz, altcoin’in 8 Kasım’da kısa vadeli yatay bir kanaldan kırıldığını gösteriyor. Ertesi gün XLM, yılın yeni düşük seviyesi olan 0,082 dolara geriledi.

Daha sonra geri döndü ancak, kanalın destek hattı tarafından reddedildi. Yani, hattın artık direnç sağlaması bekleniyor.

Haftalık zaman dilimine benzer şekilde günlük RSI, 50 işaretinin altında işlem görüyor ve henüz yükseliş sapması oluşturmadı. Sonuç olarak, hem günlük hem de haftalık zaman çerçevesi okumaları, gelecekteki fiyatlar için aşağı yönlü bir görünüm sağlıyor.

Dalga sayısı ne diyor?

Haftalık ve günlük zaman çerçevesi görünümü düşüş eğiliminde olsa da, dalga sayısı dibinin geldiğini gösteriyor.

Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana, altcoin’in fiyatı bir A-B-C düzeltme yapısını tamamlamış olabilir. Alt dalga sayısı kırmızı olarak verilir ve XLM’nin beşinci dalgayı tamamladığını gösterir.

A:C dalgalarına 1:1,61 oranı vermek, mevcut düşük ve uzun vadeli yatay destek alanıyla çakışan 0,075 dolara yakın bir fiyat hedefi verir.

Fiyat hareketi ve dalga sayısından gelen karışık okumalar nedeniyle, altcoin’in fiyatının kırılma yaşayacağı bölge, bir sonraki eğilimin yönünü belirleyecektir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin