Bu altcoin son 24 saatte %11 yükseldi, ne vaad ediyor?

Bu altcoin son 24 saatte %11 yükseldi, ne vaad ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos (ATOM), ölçeklenme ve birlikte çalışabilme üzerine tasarlanmış bir blok zincir ekosisteminin temeli olarak hizmet eden bir kripto para birimidir. Cosmos, bir hisse kanıtı kripto para birimi ağıdır. Altcoin ATOM sahipleri, ağı çalışır durumda tutmak için token stake edebilir ve karşılığında ek ATOM alabilir.

Cosmos’un birincil amacı, merkezi olmayan uygulamaların kendi özel blok zincirlerinde çalışmasına izin vererek daha hızlı ve daha uygun maliyetli çalışmasını mümkün kılmaktır.

Genellikle IBC olarak bilinen Blockchain arası İletişim protokolü, ayrı blok zincirlerini birbirine bağlar. Ayrıca, önceden oluşturulmuş modüllerle Cosmos, geliştiricilere bireysel kullanım durumlarına göre yapılandırılabilen blok zincirlerini hızlı bir şekilde tasarlama olanağı sunar.

Cosmos’un bütünlüğü

Cosmos blok zinciri hibrit bir proof-of-stake yöntemi kullanır ve ATOM tokeni, projenin ana blok zinciri olan Cosmos’un bütünlüğüne yardımcı olur. Bu kripto para birimi, ağı yönetmek için de kullanılır.

Cosmos konsensüs motoru, IBC protokolü ve yazılım geliştirici kiti, zincirler arasında kullanım kolaylığı ve birlikte çalışabilirliği kolaylaştırmak için güvenlik ve işlem maliyetlerini ve geliştiricilerin beklediği hız ve verimliliği korumak için tasarlanmıştır.

Altcoin ATOM fiyat hareketi

CoinMarketCap’e göre altcoin ATOM’un bugünkü fiyatı 29,31 dolar, 24 saatlik işlem hacmi ise 1.141.354.061 dolar olarak gerçekleşti. Altcoin son 24 saatte %10,87 yükseldi. Bunun yanında fiyat, fiyatı son yedi günde %0,40 arttı. Cosmos tüm zamanların en yüksek olan 44,70 doların %34,41 altında işlem görüyor. Kripto paranın dolaşımdaki arzı ise 286.370.297 ATOM’dur.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin