Bu altcoin son 24 saat içerisinde yüzde 12 yükseliş kaydetti!
Bu altcoin son 24 saat içerisinde yüzde 12 yükseliş kaydetti!

Bu altcoin son 24 saat içerisinde yüzde 12 yükseliş kaydetti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası toparlanma belirtileri gösteriyor ve görünüşe göre altcoin Cosmos da son 24 saatte %12’lik bir artışla yukarı yöne göz dikti.  Cosmos (ATOM), toplam 3,2 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Cosmos blockchain ağını besleyen token ATOM, bir gecede %12.7’nin üzerinde bir artışla dikkat çekiyor. Şu anda, ATOM 11,45 dolar fiyat noktasında işlem görüyor.

Grafikler yükseliş eğiliminde olsa da alcoin, Eylül 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44,70 dolara kıyasla %74 düşen işlemlerle hâlâ düşüş eğiliminde.

Altcoin ATOM’un ticaret hacminde, birden fazla borsada belirgin olan gözle görülür bir artış oldu. Son 24 saatte toplam işlem hacmi, önceki güne göre %11 artarak yaklaşık 327 milyon dolar oldu.

Cosmos geliştiricilerin kendi blockchainlerini oluşturmasına ve yenilemesine olanak tanır ve ayrıca Cosmos üzerinde çalışan blockchainlerin birbirleriyle serbestçe etkileşime girmesine veya etkileşime girmesine izin verir. Cosmos’ta çalışan büyük blockchainlerden bazıları Terra, Kadena ve Thorchain’dir.

Terra’nın çöküşünün ardından geliştirici teşvikleri

Merkezi olmayan Finans (DeFi) uygulamalarının geliştirilmesine odaklanan merkezi olmayan bir blok zinciri olan Injective, Terra’nın çöküşünden olumsuz etkilenen geliştiriciler için teşvikler oluşturmak için bir teklif tasarladı.

Injective, Ethereum uyumluluğunun uyarlanmasından ve onu Terra geliştiricilerinin tanıdık araçların yardımıyla hızlı uygulamalar oluşturmasına büyük ölçüde yardımcı olan Cosmos IBC ekosistemine getirmekten de sorumludur.

Injective önerisi, geliştiricilerin başka yerlerde projeler inşa etmek için fırsatlar aramaya başladığı Terra’nın çöküşünün ardından 12 Mayıs’ta oluşturuldu. Teklif, dört gün içinde girişimle %99 ikna edici bir anlaşmayla kabul edildi.

Ayrıca, Injective’in gelecek vaat eden akıllı sözleşme katmanı olan CosmWasm’ın, Terra projelerini, diğer blok zincirlerine aktarmaya karar vermeleri durumunda meydana gelebilecek kodları yeniden yazmaya gerek kalmadan hızlı işe alım sağlamak için güçlendirdiği görülüyor.

Altcoin çalışan yaklaşık 50 token ve 28 InterBlockchain Communication (IBC) özellikli blockchain bulunuyor. Dahası, cüzdanlar, blockchainler ve geliştiricilerden oluşan Cosmos ekosistemini güçlendiren yaklaşık 265 hizmet ve uygulama var.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin