Bu altcoin son 2 günde %20 arttı! Daha fazla yükselecek mi? Teknik analiz

Bu altcoin son 2 günde %20 arttı! Daha fazla yükselecek mi? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ATOM altcoin için teknik analiz, yükselen kama modelinde bir boğa koşusu ihtimalinin güçlü olduğunu gösteriyor. Bu yaşanırsa altcoin fiyatı %26’lık bir ralli yapabilir.

Altcoin’in geçmiş performansı

ATOM altcoin fiyatı son 48 saatte neredeyse %20 arttı ve bu da yükselen kama modelinde yükselişe neden oldu. Kama deseninin destek trend çizgisine yakın boğa yutan mum geri dönüş şansını arttırıyor. Ayrıca, gün içi işlem hacmindeki %40’lık artış, satın alma baskısındaki artışa işaret ediyor.

Bu nedenle, fiyat hareketi, direnç trend çizgisine %25’lik bir fiyat artışı ihtimalini gösteriyor.

ATOM altcoin teknik grafik

Teknik analiz

Altcoin için günlük grafik, yükselen bir kama modeli gösteriyor. Ayrıca, destek trend çizgisinin yakınındaki düşük fiyat reddi, yükselişin devam edeceğinin sinyalini veriyor.

24 saatlik zaman dilimindeki önemli EMA’lar (50, 100 ve 200) yükseliş hizasını koruyor ve 50 ve 100 günlük EMA’lar, satın alma baskısında bir artışa işaret eden bir yükseliş geçişi veriyor.

ATOM fiyat hareketi, direnç pivot seviyesinin 40 doların üzerindeki 45 ve 56 dolarda olduğunu gösteriyor. Destek seviyeleri ani bir düşüşü durdurabilecek 35 dolar ve 30 dolar seviyesinde.

%60 seviyesindeki RSI göstergesi, günlük grafikte merkezi işaretten yükseliş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, eğim, 14 günlük SMA ile altcoin’de bir yükseliş geçişi gösteriyor. Bu nedenle, yükseliş trendini sürdürmek için bir ayaklanmayı ifade ediyor.

MACD göstergesi, hızlı çizginin yavaş çizginin yakınında düzleştiğini ve çizgiyi yansıtan bir yükseliş geçişinden kaçındığını gösteriyor. Bu nedenle, boğalar trend kontrolünden vazgeçmeye hazır değil.

Fiyat tahmini

Altcoin teknik analizi, günlük grafikte yükselen kama modelinde yukarı yönlü bir devamlılık gösteriyor. Bunun yanında, teknik göstergeler ve fiyat hareketi, direnç trend çizgisine doğru bir yükseliş eğilimi ortaya koyuyor.

Cosmos (ATOM) nedir?

Cosmos, ağlar arasındaki işlemleri kolaylaştırmak için kullanılabilecek açık kaynaklı araçlarla bir kripto interneti oluşturmayı hedefliyor. Cosmos’u diğer yazılım projelerinden başarılı yapan şey, özelleştirme ve birlikte çalışabilirlik üzerine eğilmesidir.

Amacı, parçası olduğu ağa odaklanmak yerine, operasyondan sorumlu merkezi bir otorite olmadan bilgisayar üzerinde bilgi ve tokenleri paylaşan bir ağlar ağı oluşturmaktır.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin