İşler tersine mi döndü? Bu altcoin Shiba'yı geride bıraktı!
İşler tersine mi döndü? Bu altcoin Shiba'yı geride bıraktı!

İşler tersine mi döndü? Bu altcoin Shiba’yı geride bıraktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, TRON (TRX) şu anda piyasa değeri açısından Shiba Inu’yu (SHIB) geride bıraktı. TRX şu anda yaklaşık 4.7 milyar dolarlık piyasa değeriyle 14. sırada yer alıyor.

Ayrıca, TRON algoritmik stabil coin USDD’nin piyasaya sürülmesinin ardından hızla yükselişe geçti. Stabil coin, Terra’nın USD’sine benzer bir algoritma üzerinde çalışır. USDD, piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, piyasa değerine göre en iyi 100 kripto para birimi arasında yer alıyor.

Şu anda TRON ekosistemi, ekosistemi için çok sağlam bir temel oluşturan USDT, USDJ, TUSD, USDC ve USDD gibi stabil coinlerden oluşmaktadır.

Yükselişin arkasındaki sebepler neler?

TRON DAO ayrıca 23 Mayıs’taki bir Tweet’te “DefiLama’ya göre, TRON’un TVL’si Ethereum ve BNBChain’in ardından 3.sırada yer alıyor.” dedi. TRON’un Kilitlenen Toplam Değeri, son 24 saatte %22,37 arttı.

Ayrıca, TRON’un düzenli olarak TRX tokenlerini yakması da ivmesini korumaya yardımcı oluyor. Bir Twitter kullanıcısına göre, yaklaşık 462 milyon dolar değerinde 5.8 milyardan fazla TRX tokeni yakıldı.

Merkezi olmayan bir Web3 altyapısı olan Ankr, ölçeklenebilir ve güvenli dApp’ler oluşturmak için TRON geliştiricileriyle ortaklığını da duyurdu.

TRX, son 24 saatte %5,3 ve son 7 günde %11,45’lik bir artışın ardından şu anda 0,07839 dolardan işlem görüyor. TRX ayrıca son 24 saatte %28,60 artışla 1.304.299.970 dolar civarında işlem hacmine sahip.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin