Yıldız altcoin sert yükseldi: Shiba Inu'yu yerinden etti! Neler oluyor?

Yıldız altcoin sert yükseldi: Shiba Inu’yu yerinden etti! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap verilerine göre, MATIC, piyasa değeri açısından Shiba Inu’yu devirdi. Mevcut piyasa değeri 16.59 milyar dolar olan MATIC, Shiba Inu’nun 15.59 milyar dolarlık piyasa değerini geçerek 13. en büyük kripto para ünvanını Shiba’dan aldı.

CoinMarketCap data

11 Ocak’ta, yatırımcılar piyasada yaşanan dipten bolca altcoin satın alırken, Polygon (MATIC) fiyatı yaklaşık %16 arttı. Ayrıca Polygon topluluğu, Associated Press’in (AP) NFT pazarını Polygon blok zincirinde başlatmaya hazırlandığı haberiyle de neşelendi.

Kripto Para Haber daha önce, büyük yatırımcıların milyonlarca dolar değerinde MATIC tokeni satın aldığını bildirmişti. Ayrıca Polygon, mevcut alternatiflerden 100 kat daha hızlı olduğunu ve Ethereum ile doğal olarak uyumlu çalıştığını iddia ettiği Plonky2’nin çıkışını duyurdu.

Mevcut gelişiminde, Polygon, geçen yıl Mumbai test ağında başarılı bir EIP-1559 yükseltmesinin ardından, çok beklenen Londra hardforkunun ana ağına geldiğini duyurdu. MATIC tokeninin ve diğer ilgili EIP’lerin yakılmasını içeren EIP-1559, 18 Ocak’ta 03:00 ET/08:00 UTC civarında Polygon ana ağında etkinleştirilecek.

Shiba Inu fiyat hareketi

Ekim rallisindeki kazanımlarını büyük oranda silen Shiba Inu, 10 Ocak’ta 0.0000255 dolara düştükten sonra hafif bir toparlanma kaydediyor. Shiba Inu, 2021 yılının Ekim ayının sonlarında yaklaşık %220 artmasını sağlayan kritik destekte olduğu için dipten alım fırsatı sunuyor.

Shiba Inu’nun bir sonraki gideceği yer belirsizliğini koruyor. Ancak hafifçe yukarı doğru eğrilen RSI, yakın vadede bir sıçrama gösteriyor olabilir. Konsolidasyon veya yatay ticaretin sürmesi ihtimali ise daha yüksek görünüyor.

Yazı yazılırken SHIB, son 24 saatte %5,08 artışla 0,00002840 dolardan el değiştiriyordu. CoinMarketCap verilerine göre Shiba Inu ayrıca piyasa değerine göre şu anda en büyük 14. kripto para birimi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin