Bu altcoin sert düşüşe devam edecek gibi görünüyor! Düşüşün temel sebebi nedir?
Bu altcoin sert düşüşe devam edecek gibi görünüyor! Düşüşün temel sebebi nedir?

Bu altcoin sert düşüşe devam edecek gibi görünüyor! Düşüşün temel sebebi nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ve SEC arasındaki davanın ilerlemesine rağmen, XRP fiyatları sert bir şekilde düştü. Altcoin, 0,38 ve 0,44 dolar fiyatla sınırlandırılmış bir yan kanal içinde istikrarlı bir şekilde konsolide oluyordu. Daha sonra fiyatlar alt trend çizgisine ulaştı ve üst sınıra ulaşmak için daha yükseğe sıçraması bekleniyordu. Ancak mevcut piyasa çöküşü, XRP fiyat hareketinin yönünü değiştirdi.

Bitcoin’in 30.000 doların altına düşmesi ve Ethereum’un 2.000 doların altına düşmesiyle, XRP de mevcut koşullardan payını aldı. Altcoin fiyatı 0,40 dolardan 0,36 dolar civarındaki mevcut fiyatına geriledi ve 0,38 dolarlık önemli destek fiyatını kırdı. Bu kırılma çok riskli, çünkü piyasa düşüş eğilimini sürdürürse fiyatların daha da düşeceğinin sinyalini veriyor.

XRP/USD 4-hours chart showing the break of the support area of XRP

XRP fiyatı 0,20 dolara düşecek mi?

2017 yılında, 0,20 dolarlık fiyat alanı, XRP fiyatına karşı çok güçlü bir direnci temsil ediyordu. XRP’yi daha yükseğe kırıp yükseliş trendine devam etmesi biraz zaman aldı. Bugün, altcoin fiyatları daha da düşerken, birçok yatırımcı XRP’nin bu fiyata tekrar ulaşacağını düşünüyor.

Tüm kripto piyasası çökmeye devam ederse, XRP fiyatının çok yakında 0,20 dolara ulaşması muhtemel. Ancak 0,20 dolarlık destek alanından önce 0,30 dolar başka bir psikolojik destek noktasıdır. Altcoin fiyatının önce 0,30 dolara, ardından piyasa çökmeye devam ederse 0,20 dolara düşmesi bekleniyor. Şekil 2’de, bu belirli alanların XRP fiyatı için nasıl direnç olarak hareket ettiğini açıkça görebiliriz.

XRP/USD 1-week chart showing the important areas of the XRP crash

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin