featured

Bu altcoin, şaşırtıcı hareketler yapabilir! 525 günlük direnç kırılırsa yükseliş başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ALPHA, 15 Haziran’dan bu yana RSI’daki yükseliş ayrışmasının ardından yukarı yönlü bir hareket sergiliyor.

ALPHA, 5 Şubat 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,94 dolara ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisinin altında düşüş yaşıyordu. Bu hareket sonucunda 18 Haziran’da 0,093 dolara kadar düştü. Bu direnç çizgisi ise 525 gündür geçerliliğini koruyor.

RSI tüm zamanların en düşük seviyesinde olsa da henüz yeterli gücü veremiyor. Ayrıca, herhangi bir yükseliş sapması da oluşturmadı. Sonuç olarak, henüz net olarak bir yükseliş ayrışması belirtisi yok.

Altcoin için ana destek noktası 0,04 dolar seviyesinde iken, destek noktası ise 0,42 dolarda bulunuyor.

ALPHA altcoin grafik

ALPHA, yükseliş eğilimi yaratıyor

Altcoin’in günlük grafiği yukarı yönlü bir görünüm sağlıyor. Bunun ana nedeni, RSI değerinin 14 Mayıs’tan bu yana yükseliş eğilimi oluşturmasıdır. Eğer ayrışma yukarı yönlü bir hareketin katalizörüyse, en yakın direnç alanı 0,175 dolarda olacaktır.

RSI şu anda 50 çizgisinin hemen altında ve üçüncü koparma girişimini yapıyor. Bu çizginin üzerindeki hareketler düşüş eğiliminin işaretleri olarak kabul edildiğinden, 50’nin üzerinde bir RSI kırılmasının fiyat kırılmasından önce gelmesi beklenir.

ALPHA 0,175 dolarda bulunan direnç noktasını kırmayı başarırsa bir sonraki en yakın direnç 0,5 Fib geri çekilme seviyesi tarafından oluşturulan 0,395 dolar olacaktır.

Bu nedenle, altcoin’in fiyatı 0,175 doların üzerine çıkmayı başardığında önemli bir yukarı yönlü hareket başlayabilir.

Dalga sayısı analizi

Kripto para yatırımcısı olan @Thetradinghubb, fiyatın 0,15 dolara yükselebileceğini belirten bir ALPHA tablosunu tweetledi.

Tweet’ten bu yana altcoin’in fiyatı patladı ve görünüşe göre yukarı doğru bir hareket başlattı. Ancak, bunu sürdüremedi ve önceki yükselen paralel kanalın içine geri döndü. Bu, tüm hareketin yalnızca düzeltici olabileceğini gösterir.

Halihazırda, 30 Haziran’ın en düşük seviyeleri aşağı yönlü kırılırsa düşüş daha da derinleşebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin