featured

Yatırımcılar dikkat! Boğalar güçlü, bu altcoin ralliye devam edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Algorand, %60’lık rallisine başladı. Bu yazının yazıldığı sırada ise 0,769 dolar civarında işlem görüyor. Yatırımcılar, ALGO’nun yükselişinin devam etmesini ve bunun sonucunda da 1,1 dolar seviyesine kadar yükselmesini bekleyebilirler.

Öte yandan 0,675 doların altına yakın bir günlük kapanış, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Algorand fiyatı 14 Mart tarihinde istikrarlı bir destek noktası buldu. Böylece altcoin, büyük bir yukarı yönlü potansiyele sahip bir toparlanma rallisini başlattı. Şu anda, ALGO orta noktaya yakın değil ve hedefine doğru ilerlerken bu eğilimin devam etmesini öneriyor.

Algorand fiyatı güçlü kalmaya devam ediyor

Algorand fiyatı, Mayıs 2021 ile Temmuz 2021 arasında oluşan 0,675 dolarlık destek seviyesini yeniden test ettikten sonra dibe vurmuştu. Bu seviyenin altına bir kırılma, yukarı yönlü hareketi desteklemesi daha olasıyken; altcoin daha da düştü.

Ne olursa olsun altcoin, 14 Mart tarihinden bu yana %15 oranında ralli yaptı ve yükseliş momentumunu yavaşlatma belirtisi göstermiyor. Yatırımcılar, altcoin fiyatının haftalık direnç noktası etrafında yani 0,818 dolar civarında küçük bir yavaşlama yaşamasını bekleyebilirler.

altcoin ALGO

Bununla birlikte, bu engelin ortadan kaldırılması ile kripto para biriminin yolu 1,10 dolara kadar açılacaktır. Bu hareket, mevcut konumdan %43 oranında bir yükseliş oluşması anlamına gelir.  Eğer yükseliş hareketi hız kesmeden devam ederken haftalık direnç noktası 1,2 dolar seviyesi olarak belirlenebilir.

Aynı zamanda ALGO fiyatındaki yükseliş sırasında Bitcoin fiyatındaki ani bir düşüş iyimser görünümü yok edebilir.

0,675 dolar seviyesinin altına yakın bir günlük kapanış da, altcoin için daha düşük bir dip oluşturmasına sebep olabilir.  Böyle bir durumda, ALGO büyük olasılıkla likidite toplayacak ve 0,618 dolar bulunan acil destek noktasını tekrar ziyaret edecektir. Burada alıcılar başka bir boğa rallisi deneyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin