featured

Bu altcoin, piyasadaki düşüş trendine rağmen %33’lük rallisi ile göz doldurdu! Ancak risk çok yüksek…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan FTT, son 24 saat içinde %33 oranında bir fiyat artışı kaydetti.

CoinMarketCap verilerine göre zirveye tırmanan FTT, çöken borsa FTX’in yerel token’ıdır. Pazar genelinde kripto fiyatlarının da düştüğü bir dönem olan son 24 saat içinde altcoin’in kazancı, yatırımcıları şaşırttı.

FTT’nin fiyatı son 24 saatte %25’ten fazla arttı. Belki de en ilgi çekici olanı bu fiyat artışının, küresel kripto piyasası değerinin %1,82 oranında düştüğü bir zamanda gelmesi oldu.

FTT ayrıca son 24 saatte kripto piyasası liderleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla %25,94 ve %26,24 oranlarında güçlendi. Şu anda, altcoin’in fiyatı 1,52 dolar civarında işlem görüyor. Bu, gün için en yüksek değeri olan 1,71 dolardan hafif bir geri çekilme gerçekleştiği anlamına geliyor.

Altcoin’in işlem hacminde de son 24 saat içinde çarpıcı bir artış oldu. Bu yazının yazıldığı sırada FTT için günlük işlem hacmi 99,443,263 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu, dünkü işlem hacmine kıyasla bir artış gerçekleştiğine işaret ediyor.

FTT altcoin grafik

4 saatlik grafikte de görülebileceği gibi, altcoin’in fiyatı dün sabah uzun süredir geçerliliğini koruyan direnç noktasını kırdı ve %33’ten fazla bir artış yaşadı.

Yükseliş devam edecek mi?

Daha sonra fiyat, bir sonraki kilit direnç noktası olan 1,430 dolar seviyesini kırarak 1,60 dolara kadar yükseldi. Ardından bir miktar geri çekilme gerçekleşmesine rağmen kapanış 1,604 dolar seviyesinde gerçekleşti.

FTT’nin son hamlesi sonucunda fiyat 1,740 doların üzerine çıktı. Bu da altcoin’in satış baskına meydan okuduğu anlamına geliyor.

Dün öğleden sonra ile bu sabahın erken saatleri arasında, fiyat kademeli olarak düştü ve 1,430 dolarda bulunan destek noktasına geriledi.

Yatırımcılar yine de FTX borsasının çökmesi sebebiyle temkinli davranmaya devam ediyor.

Fiyatın %33’ün üzerinde bir yükseliş yaşamasının ardından 4 saatlik grafikte daha düşük tepeler ve daha düşük dipler kaydedildi. Bununla birlikte, mevcut 4 saatlik mum bu trendden uzaklaşıyor gibi görünüyor. Bu da, bu yazının yazıldığı sırada satış baskının çok yüksek olduğu görülüyor.

Bu teyit edilemese de, özellikle piyasanın çoğunluğunun kayıp bildirdiği bir dönemde FTT’nin fiyatındaki son artış şüphelidir. Bu yüzden yatırımcıların her zamankinden daha dikkatli davranması gerekiyor.

Eğer fiyat, önümüzdeki 24 saat içinde 1,5 doların altında bir kapanış gerçekleştirirse düşüş yeniden başlayacaktır. Böylece sıradaki hedef 1,430 dolarda bulunan destek noktası olacaktır.

Öte yandan altcoin, bugünkü işlem seansını 1,540 doların üzerinde kapatırsa, muhtemelen önümüzdeki 24 saat boyunca konsolide olacaktır.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin