featured

Bu altcoin projesi sadece 30 günde yüzde 1.100 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılı her ne kadar kripto piyasası için kötü başlasa da bazı varlıklar çıkışıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Genel piyasa kötü giderken, aylık, haftalık ve günlük artışlar önemli seviyelerde gerçekleşiyor. Bir altcoin projesi ise 30 gün içinde yaptığı yükselişle piyasayı adeta alt üst etti.

Merkezi olmayan bir finans (DeFi) ve oyun altcoini, Mart ayı boyunca bir ay ışığının ortasındaydı. Xido Finance (XIDO), likidite sağlayıcılarına getiri-çiftçilik teşvikleri sunuyor. 100 milyon XIDO tokenla sınırlı olması varlığı daha değerli kılıyor. Sınırlı arzına sahip otomatik bir piyasa yapıcı olarak dikkat çekiyor.

Bu altcoin projesi, “Metaverse’de ilk adımı atmak” için oyna-kazan oyun projesini resmen hafta içinde başlatmıştı. XIDO tokenı, yakın zamanda Singapur merkezli kripto borsası XT.com’da da listelendi.

Altcoin projesi başarılı bir dönem geçiriyor

Projenin yerel varlığı XIDO, bir hafta önce 2.049.535.000 $ piyasa değeri ile fiyatlandırıldığından %200’den fazla arttı. 100 doları geçerek büyük bir değerleme sahip oldu. Şu an ise gün içinde 23 dolara kadar geriledi. Son 30 günde yüzde 1.176 artan altcoin projesi, piyasaya 6 dolar seviyelerinden giriş yaptı.

Xido Finance, amacının “tamamen şeffaf, topluluğa ait ve açık kaynaklı bir oracle platformunun oluşturulmasını sağlamak” olduğunu söylüyor. Projenin web sitesine göre, Xido Finance, bu yıl XIDO’yu listelemek için daha fazla borsa alırken kendi cüzdanını çıkarmayı planlıyor. XIDO Finance, bir sonraki yinelemesini bu yıl içinde inşa etmek istiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin