Bu altcoin piyasadaki düşüşe meydan okuyor! Takip edilecek seviyeler
Bu altcoin piyasadaki düşüşe meydan okuyor! Takip edilecek seviyeler

Bu altcoin piyasadaki düşüşe meydan okuyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük kripto para birimi Bitcoin beşinci kaybetme serisinde olmasına rağmen, Waves daha geniş piyasa hissiyatıyla savaşıyor ve gün içi grafikte yeşile dönüyor. Altcoin, 12 dolar destek bölgesinden bir sabah yıldızı mumuyla toparlandı ve 14,48 dolar işaretine ulaştı.

Anahtar noktaları:

  • Hakim piyasa hissi, 50 ve 20 günlük EMA arasında tehlikeli bir geçişi tetikliyor.
  • WAVES fiyatı, aylık grafikte aşağı yönlü bir mum gösteriyor.
  • Waves gün içi işlem hacmi, %64,5’lik bir artışa işaret eden 564.2 milyon dolar.

WAVES/USDT ChartNisan, WAVES sahipleri için %76,5’lik toplam kayıpla en kötü işlem aylarından biriydi. Altcoin, 62,36 dolarlık rekor seviyeden geri döndü ve mevcut 12 dolara ulaşmadan önce birden fazla destek seviyesini kırdı.

5 Mayıs’ta, WAVES alıcıları 17 dolarlık genel direnci kırmaya çalıştı; ancak kripto piyasasında devam eden satışlar satış baskısını artırdı. Sonuç olarak, altcoin 12 dolarlık desteği tekrar test etmek için %24 düştü.

Bununla birlikte, piyasa kırmızı bir bayrak izlemeye devam etse de, altcoin gün içi seviyesinde %12 yüksek ve 17 dolara doğru ilerliyor.

WAVES alıcıları bu sefer direnç seviyesini kırmayı başarırsa, takip eden ralli altcoini %18’lik yüksek bir seviyeyle 20 dolar psikolojik seviyesine çıkarabilir.

Satıcılar kripto para fiyatını 12 doların altına düşürürse, yükseliş tezi geçersiz olabilir ve %30’luk bir serbest düşüş gerçekleşebilir

Teknik gösterge

Kripto paradaki satış sinyali, potansiyel boğa koşusunu engelleyebilir.

Aksine, günlük RSI eğimindeki önemli bir yükseliş ayrışması, talep baskısını 12 dolar desteğine işaret ediyor. Yükselen yükseliş momentumu, 17 dolarlık kırılmayı destekler.

Direnç seviyeleri: 17 dolar ve 20 dolar

Destek seviyeleri: 8,35 dolar ve 12 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin