featured

Bu altcoin piyasa karmaşasında yönünü belirlemeye çalışıyor! Yukarı mı, aşağı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin, son birkaç günde kayda değer yükselişler yaşadı. Bu yükseliş hareketini altcoin’ler de takip etti ve Axie Infinity de değer kazandı. Uzun vadeli görünümde, 44,59 dolardan yaşanan güçlü sıçramaya rağmen henüz yükseliş kesinleşemedi. AXS’nin tepeyi aşabilmesi için direnç seviyeleri bir engel oluştururken ve arz alanları da yetersiz kaldı.

Fibonacci geri çekilme çizgileri, AXS’nin 166 dolardaki en yüksek seviyesinden 44,59 dolardaki düşük seviyeye geçişine dayalı olarak çizildi. Daha düşük zaman dilimlerinde ise fiyat daha yüksek bir dip yaptı. Ayrıca fiyat, AXS’in aralık ayının ortasından bu yana işlem gördüğü azalan kanalın üzerinde bir işlem seansı kapanışı yapacak gibi görünüyor.

altcoin AXS grafik

Kanalların dışında yaşanacak bir kırılma hareketi, genellikle kanal içindeki hareketin iyi bir şekilde geri çekildiğini gösterir. AXS için 56,31 dolar, bir önceki en yüksek seviyeyi temsil ediyor. Bu seviyenin üzerinde bir hareket ve destek noktasının yeniden test edilmesi, piyasa yapısının yakın vadede yükselişe geçtiğini gösteriyor.

56,3 doların üzerinde iken altcoin, 63,25 dolarda bir yatay direnç noktasına sahip. Ayılar, satış hareketlerini başlatmak için 64 dolar civarını bekleyebilir.

Altcoin fiyat analizi

12 saatlik grafikteki RSI 50 endeksinde yani nötr bölgedeydi. Bu nedenle RSI, AXS de destek noktası olarak 56,3 doları yeniden test ettiğine göre, kısa vadeli bir hareket muhtemelen 63 dolara doğru olabilir.

Müthiş Osilatör, son satışlardan kaynaklanan düşüş momentumunun yavaşladığını göstermek için düşüş bölgesinden sıfır çizgisine doğru ilerledi. OBV, satış hacmi son haftalarda daha yüksek olmasına rağmen önemli kazanımlar elde etmedi. OBV geçen hafta olduğu gibi yukarı doğru devam ederse bu durum değişebilir.

Chaikin Para Akışı, geçtiğimiz birkaç hafta içinde piyasaya güçlü sermaye akışı gösterdi.

AXS fiyat analizinde sonuç olarak

Bitcoin 40,6 bin dolar seviyesini aştı. Takip edilmesi gereken sonraki seviyeler 42 bin dolar, 44,4 bin dolar ve 46.2 bin dolar. Boğaların bir kez daha direksiyonda olup olmadığı veya ayıların yoğun bir satış dalgasını zorlayıp zorlamayacakları henüz belli değil. Altcoin AXS, birkaç hafta için yükseliş eğilimi göstermeye başladı. Ancak yine de başka bir boğa koşusu ateşlenmedi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin