Bu altcoin piyasa etkisinin dışında da yükselişe açık!
Bu altcoin piyasa etkisinin dışında da yükselişe açık!

Bu altcoin piyasa etkisinin dışında da yükselişe açık! Çok farklı hareketler sergiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bu hafta toparlanıyor. Çoğu altcoin yeşil bölgede işlem görüyor ve Cardano’nun tokeni ADA, toparlanma sürecinde geride kalmadı.

ADA, piyasa desteğinin yanı sıra, Cardano ekosistemindeki gelişmeler nedeniyle de yükseliyor.

Cardano’nun ana şirketi olan IOHK, Cardano’nun son 10 gündeki ilerlemesini ve önümüzdeki günlerde ve haftalarda yayınlanacak güncellemeleri inceleyen bir Twitter ileti dizisi yayınladı.

Cardano’daki gelişmeler

Cardano son 24 saatte hafif bir kazancın ardından haberin hazırlandığı sırada 1,053 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, 18 Ocak’ta kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,64 doların halen önemli ölçüde altında olduğu için kripto para henüz güçlü bir toparlanma göstermiş değil.

IOHK, topluluğuna beklenen gelişmeler hakkında bir ipucu verdi. Projenin ağdaki bazı yapıları arasında Atomic Swap, ADA Pro, MinSwap DEX, Flint Wallet ve daha fazlası yer alıyor. Geçen hafta, Cardano ayrıca bir NFT oyun motorunu piyasaya sürdü.

Cardano’daki ilk merkezsiz borsa (DEX) olan Sundaeswap da ilk haftasını tamamlıyor. DEX’in toplam değeri kilitli (TVL) olarak 71,69 milyon dolara ulaşan 300’den fazla aktif işlem havuzu platformda mevcut durumda.

Dalış sırasında biriken balinalar

ADA rekor seviyelerinin %50 altında ancak bu, balina adreslerinin daha fazla satın almasını engellemedi. Cardano balinaları, piyasa düşüşü sırasında token biriktiriyor. Bu, varlıklarını elden çıkaran veya daha fazla biriktirmekten korkan küçük ölçekli tüccarlar ile olanın tam tersi bir eğilim.

Santiment’ten elde edilen ağ üstü veriler ayrıca 10.000 ila 1 milyon tokenli büyük Cardano adreslerinin varlıklarını %113 artırdığını gösteriyor. Bu adresler 53,6 milyon dolar değerinde token biriktirdi.

Cardano Blockchain’deki artan aktivite, kullanıcı sayısının da arttığını gösteriyor. Artan kullanıcı büyümesi ve Cardano’daki etkileşimler, önümüzdeki haftalarda ADA için kayda değer kazanımlar olduğunu gösteriyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin