Bu altcoin piyasa çöküşünde tüm kötü senaryolara meydan okuyor! İşte nedeni
Bu altcoin piyasa çöküşünde tüm kötü senaryolara meydan okuyor! İşte nedeni

Bu altcoin piyasa çöküşünde tüm kötü senaryolara meydan okuyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel olarak kripto piyasasında çöküşler sırasında olasılıklara meydan okuyan altcoin’ler bulunur. İlk bakışta bu varlıklardan biri IOTA [MIOTA] idi. Ancak metrikler bunu destekliyor mu?

Yazım sırasında, Ether [ETH] 9 Mayıs itibariyle %0,06 yükseldikten ve geçen hafta %15,70 düştükten sonra 2.396.91 dolardan işlem görüyor. Buna karşılık, piyasa değerine göre 62. en büyük kripto para olan MIOTA, 9 Mayıs’ta %2,02 topladıktan sonra 0,436 dolardan işlem gördü, ancak geçen hafta %19,90 düştü.

Kısa vadeli görünüm MIOTA için umut verici görünüyor, ancak uzaklaştığımızda, MIOTA’nın fiyatının Eylül 2021’den bu yana istikrarlı bir şekilde düştüğünü görebiliyoruz. Hem MIOTA hacimleri hem de fiyatları altcoin’e olan ilginin azaldığına ve benimseme oranlarının düştüğüne işaret ediyor.

MIOTA hacimleri, yaklaşık 92,99 milyona yükselirken, bu yalnızca varlığın Mart 2022’nin sonlarında kaydettiği hacimlerle eşleşti.

Diğer taraftan, çoğunlukla yerini koruyan bir metrik, IOTA’nın geliştirme faaliyetiydi. Bu, MIOTA’nın düşen fiyatına ve yol boyunca birden fazla pazar çöküşüne rağmen 2021’in sonundan beri yükseliyor. Bu, varlığın fiyatı düşse bile yatırımcıların projenin uzun vadeli potansiyeline inandığını gösterir.

Bununla birlikte, piyasadaki fiyatlardaki son düşüşün ardından geliştirme faaliyeti bir darbe aldı.

MIOTA ne zaman yeşile dönecek?

IOTA yeşilde, ancak boğalar çok farklı türde bir yeşil gösterge arıyor. Bu amaçla, farklılaşan Bollinger Bantları, gelecekte oynaklığın beklenebileceğini gösterdi. Ancak alt banda yakın olan MIOTA, yazının yazıldığı sırada yeşil bir mum üretiyor. Bu, muhtemelen aşırı satılmış varlığın şimdi boğalar tarafından ucuza satın alındığının bir işareti.

Öte yandan, Müthiş Osilatör [AO] baskı sırasında kırmızı çubuklar yanıp sönüyordu. Boğalar, MIOTA’nın yeniden yükselişte olduğunu varsaymadan önce altcoin üzerindeki bu düşüş baskısını not etmeli.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin