Bu altcoin, piyasa çöküşünde bile yükseliyor! Teknik grafik

Bu altcoin, piyasa çöküşünde bile yükseliyor! Teknik grafik

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Quant altcoin fiyatı son 24 saatte önemli bir iyileşme göstererek yükseliş eğilimi belirtileri gösteriyor. Boğa yükselişi, altcoin’in değerini 181.5 dolara yükselterek dikkate değer bir iyileşme ile sonuçlandı. Quant, bugün de belirli noktalarda düşüş yaşasa da genel olarak piyasa boğalar tarafından yönetildi. Fiyat, ilerleyen saatlerde de daha yüksek seviyelere çıkabilir.

1 günlük grafik

Quant fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, geçtiğimiz hafta boyunca çoğu zaman fiyat grafiğinde boğaların hüküm sürdüğünü ve altcoin’in 180 doların üzerinde tutulduğunu gösteriyor. Fiyat 181 dolar seviyesinin üzerine çıktığı için son 24 saatte de fiyat artışı kaydedildi. Artış eğiliminin önümüzdeki saatlerde de daha da yoğunlaşması bekleniyor. Bir günlük fiyat grafiğinde hareketli ortalama (MA) göstergesi 178 dolar konumunda bulunuyor.

Quant günlük fiyat grafiği
Quant günlük fiyat grafiği

4 saatlik grafik

Bollinger bantları hemen hemen aynı değerleri korurken, oynaklık ılımlı durumda. Üst bant, QNT için direnci temsil eden 203 dolarda, alt bant ise QNT için desteği temsil eden 165 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı, 47. endekste tarafsız bölgenin merkezine yakın bir noktaya ulaştı ve daha fazla yükseliş için alan bırakıyor.

Dört saatlik Quant fiyat analizi, fiyat gün içinde önemli ölçüde iyileştiğinden yükseliş belirtileri gösteriyor. Yükseliş momentumu son birkaç saat içinde yeniden yoğunlaşıyor ve fiyat yukarı doğru ilerliyor. QNT, şu anda 181.5 dolar seviyesinde bulunuyor ve daha yüksek bir noktaya ulaşması bekleniyor. Hareketli Ortalama, fiyatla karşılaştırıldığında hâlâ daha düşük bir seviyede, yani 175 dolarda. Ancak SMA20 ve SMA50’de bir geçiş gerçekleşiyor, bu da başka bir yükseliş göstergesi.

Quant 4 saatlik fiyat grafiği
Quant 4 saatlik fiyat grafiği

Dört saatlik fiyat tablosundaki Bollinger bantları ortalaması 175 dolar değerini koruyor. Üst değeri 190 dolar sınırına ulaşmış ve alt değeri 161 dolar konumundayken, gösterge altcoin için yüksek oynaklık gösteriyor. Piyasadaki son alım hareketliliği nedeniyle fiyat tekrar yükselirken RSI puanı tekrar yükseliyor. RSI göstergesi 4 saatlik grafikte 54’te bulunuyor.

Altcoin için fiyat tahmini

Quant altcoin’i için teknik analiz, boğaların dünden beri liderliğini koruduğunu, bugün gecenin ilerleyen saatlerinde 185 dolara doğru yükseldiğini ve aradaki bir düzeltmeden sonra tekrar grafiklerde lider olduğunu gösteriyor. QNT/USD’nin bugün 185 dolara doğru yükselmeye devam etmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin