Bu altcoin, parlak günlerine geri dönmeye hazırlanıyor! Fiyat analizi

Bu altcoin, parlak günlerine geri dönmeye hazırlanıyor! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Litecoin, gece boyunca 105 doların üzerinde konsolide olarak fiyat düşüşünü reddeti. LTC muhtemelen bir düzeltmeye girmeye hazırlanıyor ve fiyat bugün yükseliş eğilimine sahip. Altcoin, muhtemelen, 120 dolar seviyesindeki ana desteğe geri dönmeye çalışacak.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde toparlanma gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum yüzde 1,06 ve yüzde 3,71 kazandı. Bu arada, Litecoin (LTC) yüzde 4’ün üzerinde kazançla etkileyici bir toparlanma gösteriyor.

LTC/USD, 99.76 – 111.45 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saat içinde önemli bir oynaklığa sahip. İşlem hacmi yüzde 5’in üzerinde düşüşle 1,78 milyar dolar oldu.Toplam piyasa değeri 7.67 milyar dolar civarında işlem görüyor ve altcoin genel olarak 22. sırada yer alıyor.

LTC fiyat analizi

Fiyat grafiğinde, bir gecede 105 doların üzerinde konsolidasyondan sonra Litecoin fiyatının yükselmeye başladığını görebiliriz.

Bu altcoin, parlak günlerine geri dönmeye hazırlanıyor! Fiyat analizi

Litecoin fiyat hareketi bu hafta güçlü bir düşüş gördü. Altcoin son yükselişinde 152 dolara ulaşmasının ardından piyasa çöküşüyle 96,5 dolara geriledi. Bu düşüş, fiyatta %35’lik bir kayıp anlamına geliyor.

Bununla birlikte, LTC 100 dolar işaretinin altına düşer düşmez, fiyat düşüş tarafında güçlü bir ret gördü. LTC hızla 105 dolar desteğinin üzerine çıktı ve konsolide olmaya başladı.

Altcoin için günlük fiyat tahmini

105 dolarlık destekten yukarı yönlü bir hareket gördüğümüz için Litecoin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Satıcılar tükendiği için altcoin muhtemelen toparlanmaya hazır. LTC yüksek ihtimalle 120 dolarlık ana desteği geri almaya çalışacak.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin