Bu altcoin önemli çıkış yakaladı! Yüzde 30 oranında yükselişi hedefliyor
Bu altcoin önemli çıkış yakaladı! Yüzde 30 oranında yükselişi hedefliyor

Bu altcoin önemli çıkış yakaladı! Yüzde 30 oranında yükselişi hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Litecoin(LTC) fiyatı 27 Mart tarihinde düşen kanal modelinden büyük bir çıkış yaptı. Kripto para fiyatı şu anda yeniden test aşamasında ve kırılan direncin üzerinde kalmaya çalışıyor. Bu model tamamlama, önceki düşüş eğilimini sonlandırabilecek mi?

Altcoin için kilit noktalar:

  • LTC Fiyatı, 100 DMA’da günlük sabah yıldızı mum modelini gösteriyor.
  • 20 günlük ve 100 günlük DMA yükseliş geçişine yaklaşıyor.
  • Litecoin kripto paradaki gün içi işlem hacmi 739,1 milyon dolar ve bu da %27,1’lik bir kayıp anlamına geliyor.

TradingView Chart

Altcoin, Şubat ayı sonlarında 90 dolarlık düşük bir seviyeye düştükten sonra, düşen genişleyen kanal modeli içinde bir sonraki boğa döngüsünü başlattı. Yükseliş rallisi, kanal modelinden yükseliş kopuşuyla altcoini %49 yükseliş kaydetti.

Litcoin fiyatı 134,2 dolarlık yüksek bir işareti yaptıktan sonra yeniden test moduna girdi. Daha sonra %7,32 oranında geri döndü. Ayrıca, kırılan dirençte sabah yıldız mumunun oluşumu ve 100-DMA, piyasa duyarlılığının rallilerde satıştan düşüşlerde alıma geçtiğini gösteriyor.

Alıcıların, 167 dolara kadar potansiyel %30’luk bir büyüme sağlamak için 100 DMA(122$) seviyesinin üzerinde kalması gerekiyor.

Aksine, satıcılar azalan trend çizgisinin altında bir mum kapanışı gerçekleştirir ve altcoin’de baskı oluşursa LTC fiyatı 100 dolara kadar gerileyebilir.

Teknik gösterge

Yükseliş rallisi 20, 50 ve 100 DMA direnç çizgisinin üzerine çıktı. Ayrıca, 20 ve 100 DMA satırlarındaki düşük fiyat reddetme mumu, bu önceki direncin geçerli desteğe çevrildiğini gösteriyor. Yükselen Ortalama Yön Endeksi (ADX) gösterge eğimi, önemli bir yukarı yönlü momentum kazanımını vurgular.

LTC direnç seviyeleri: 141 dolar ve 153 dolar

LTC destek seviyeleri: 100 dolar ve 116 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin