featured

Bu altcoin, piyasadaki olumsuz havadan etkilenmedi! Yükselişinin arkasındaki ana neden ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Chiliz, olağanüstü iyi fiyat performansıyla yatırımcıları şüpheye düşürdü.

Şu anda kripto para piyasasında devam eden düzeltme hareketlerine rağmen CHZ, son 24 saat içinde %10’dan fazla değer kazandı. Altcoin, yükseliş hareketi ile piyasadan bağımsız hareket ettiğini kanıtlamış oldu.

CHZ teknik analiz

Temmuz ayının sonundan bu yana CHZ, hızlı bir şekilde değer kazanıyor. Bu yükseliş hareketiyle birlikte altcoin, işlem hacimlerinde de gözle görülür bir artış yaşadı. Dolayısıyla bu, altcoin’in etrafında herhangi bir spekülasyon olmadan tamamen doğal olarak yükseldiğini gösteriyor. CHZ token’ının piyasadaki olumsuz hissiyata kafa tuttuğu da söylenebilir.

23 Ağustos tarihinde fonların hacim profilleri ve hareketi göz önüne alındığında, CHZ’nin 0,26 dolar ile zirve yaptığı iddia ediliyor. Çünkü yatırımcılar yavaş yavaş bu token’dan uzaklaşıyor. Bunun ana nedeni de kripto para piyasasındaki genel eğilimler olabilir.

altcoin CHZ grafik

Hareketli ortalamalara göre CHZ, 50 ve 200 günlük EMA seviyeleri tarafından onaylanarak başarıyla yükseliş trendine girdi. Son iki haftadır fiyatın düşük seviyelerde işlem görmesine rağmen altcoin, hâlâ yerel destek noktasından sıçramak için yeterli güce sahip.

CHZ fiyatı neden yükseliyor?

Son birkaç ayda, piyasadaki genel durum göz önüne alındığında, CHZ fiyat performansı olağanüstüydü. Bunun ana nedeni, token’ın temel değerleri olabilir. Çünkü CHZ, spor hayranlarını favori takımları ile blockchain teknolojilerinin yardımıyla birbirine bağlayan bir sisteme sahip.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin