featured

Bu altcoin nisan ayında yüzde 35 yükselmişti! Daha fazlası kapıda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana’yı temel alan bir proje olan STEPN, nisan ayında 35 oranında artarak diğer altcoin’leri geride bırakmayı başarmıştı. GMT, kripto para piyasasındaki genel hissiyata adeta meydan okudu.

Altcoin, nisan ayındaki rekor seviyelerden konsolide olurken, mayıs ayına yüksek bir seviye ile başlamış görünüyor. GMT, son 24 saatte %1,1 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 3,53 dolar civarında işlem görüyor.

altcoin stepn

GMT nisan ayı boyunca elde ettiği kazanımlar ile piyasa değerine göre kripto para birimlerinin sıralamsında ilk 50’ye girmeyi başardı. GMT’nin etrafındaki heyecanın büyük bir kısmı, yüksek profilli spor perakendecileriyle olan potansiyel ortaklıklarından kaynaklanmaktadır.

‘Kazanmak için hareket’ modelinin artan popülaritesinin de token’a fayda sağlaması bekleniyor.

STEPN büyük kazançlar için hazır mı?

STEPN ekibi, platform büyümesini ve katılımını artırmak için çeşitli planlar belirledi. Pazar günü proje, halka açık betasının bir airdrop içeren dördüncü aşamasını başlattı.

Proje aynı zamanda büyük spor markalarının da ilgisini çekecek gibi görünüyor. Nisan ayında STEPN, Binance aracılığıyla bir NFT koleksiyonu yayınlamak için koşu ayakkabısı üreticisi Asics ile bağlantı kurdu.

GMT token’ı yakın zamanda en iyi borsalardan Coinbase ve Gemini tarafından da listelendi. NFT pazarı OpenSea, projenin çok önemli bir parçası olan STEPN’in spor ayakkabı NFT’lerinin ticaretini da listesine ekliyor.

GMT şu anda 2 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip. Ancak fiyat bazında, altcoin hâlâ ilk 50 kripto alanındaki diğer birkaç oyuncudan nispeten daha ucuz görünüyor. Bu nispeten ulaşılabilir fiyat, güçlü bir büyüme planıyla birleştiğinde, token’ı daha da yükseltebilir.

Diğer ‘kazanmak için hareket’ token’ları da yükseliyor

STEPN, açık ara en büyük proje olsa da, elde ettiği kazançlar ile diğer benzer projelere olan ilgiyi de artırdı.

Coinmarketcap verilerine göre alanında son 24 saat içinde en iyi performans gösteren ikinci altcoin olduğunu görebiliriz.  Diğer en çok kazandıran projelerin tümü son 24 saat içinde %3 ila %40 arasında arttı.

En önemlisi, Dotmoovs (MOOV) son 24 saat içinde %34’ün üzerinde artış gösterdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin