featured

Bu altcoin, 7 günlük mağlubiyet serisini kırmaya çalışıyor! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan FLOW, 7 günlük bir mağlubiyet serisinin sonuna yaklaşıyor gibi görünüyor.

FLOW, 1 haftanın sonunda yeniden canlandı. Altcoin fiyatı, 3 dolarda bulunan kilit direnç noktasını hedefliyor. Toplamda %17,47 oranında düşüş yaşamasının ardından 2,28 dolar civarında işlem görüyor.

Yükseliş trendi beklenmedik bir şekilde geldi. FLOW’un piyasa değeri de %1,14 oranında daha düşük.  SHIB gibi diğer altcoin’ler de %10’a varan düşüş yaşadı.

FLOW, günün en güçlülerinden

FLOW, yedi gün boyunca yaşadığı düşüşün ardından nihayet toparlanabilmeyi başardı. Bu yüzden, kripto para piyasasında bugün adından en çok söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi oldu.

altcoin FLOW

Altcoin’in 2,54 dolara ulaşan son fiyat düşüşü sonucunda bu seviye, bir destek noktası olarak konumlandırıldı. Ancak 8 Ağustos’ta olanlara benzer şekilde, boğalar FLOW’u 2,80 dolara çıkarmaya karar verdi.

Fiyat, destek noktasının üzerinde olduğundan bir sonraki direnç olan 3 doları hedefliyor gibi görünüyor. Ancak FLOW’un hedef bölgesine biraz daha yaklaşması için RSI’da beliren engeli aşabilmesi gerekir.

RSI endeksi, tarihsel olarak avantajlı bölge olan 61,19 tavan seviyesinin çok altında olan 60,32 işaretinde bulunuyor.

FLOW, 3 doları hedefliyor

Oyunun kurallarını değiştiren bir DeFi kültürü yaratmak için artık birçok proje bir araya getiriliyor.

Kripto, CAST olarak ortaya çıkan DAO altyapısı ile DeFi’ye giren en yeni ağdır.

CAST, Flow ağına daha fazla proje çekmek için çok önemlidir. Bu altcoin için iyi bit fırsattır.

28 Temmuz’da fiyat, bir gecede görülen %9,6’lık bir yükseliş trendinin ardından 1,78 dolara ulaşmıştı.  FLOW fiyat artışı, iyimser bir piyasa hissiyatını tetiklemiş olabilecek CAST’ın açıklanmasıyla da hızlandı.

FLOW fiyatının yükselmeye devam edip etmeyeceği hâlâ belirsiz. Tutarlılığının ve yükseliş çizgisini sürdürme performansının belirsizliğinin ortasında, 50 günlük hareketli ortalamada sergilenen toparlanma, altcoin’in potansiyeli hakkında çok şey söylüyor.

Bu, kripto para biriminin bu kesin göstergeye yakın güçlü bir talebin tadını çıkardığını gösteriyor. FLOW, haftaya düşüş hareketiyle başladı ve ayıların toparlanmadan önce %50’de RSI seviyesinin biraz altına inmesine neden oldu.

CoinMarketCap verilerine göre FLOW, %17,75 oranında bir düşüşle 2,27 dolar civarında işlem görüyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin