featured

Bu altcoin, kritik seviyeyi yeniden kazandı! Trend, boğalar lehine bir dönüş yapacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ICON (ICX) haftalık zaman diliminde yükseliş işaretleri gösteriyor. Ancak, günlük zaman diliminde düzeltici bir model içinde işlem görüyor.

ICX, Mart 2021’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 3,20 dolara ulaştığından beri düşüyor. Ardından, aşağı yönlü hareketine devam etmeden önce kasım ayında biraz daha düşük bir yüksek seviye yarattı.

O zamandan beri, düşüş azalan paralel bir kanal içinde tutuldu. Bu tür kanallar genellikle düzeltici yapılar içerir. Bu da onlardan bir kopuşun bekleneceği anlamına gelir.

Fiyat, haziran ayında kanalın destek hattını doğruladı. O zamandan beri de artarak ağustos ayında orta hattı geri kazandı.

İlginç bir şekilde, haftalık RSI da alçalan direnç çizgisinden çıktı ve yükselişin tersine dönme olasılığını destekledi.

Kanalın direnç çizgisi 0,45 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin’in fiyatı kırılmada başarılı olursa bir sonraki direnç, daha önce destek görevi gören yatay bir seviye olan 0,65 dolarda olacaktır.

Not: Büyük fiyat dalgalanmalarını daha iyi görselleştirmek için aşağıdaki resimde logaritmik grafik kullanılmıştır.

altcoin ICX grafik

Kısa vadeli ICX hareketi

Teknik analist @Cryptodude999, bir ICX grafiğini tweetledi. Bu grafikte altcoin fiyatının 0,33 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasında kısa vadeli bir aralıkta işlem gördüğünü belirtti.

Tweet’ten bu yana fiyat, ağustos ayının başında kaybedilen 0,33 dolar seviyesini geri aldı. Ancak altcoin, yükselen bir paralel kanalın direnç çizgisi (kırmızı simge) tarafından reddediliş ile karşı karşıya kaldı.

Daha önce belirtildiği gibi, bu tür kanallar düzeltici hareketler içerir. ICX, 15 Ağustos’ta bu kanalın direnç çizgisi tarafından reddedildi (kırmızı simge) ve uzun bir mum oluşturdu.

Bu reddetmeye rağmen, günlük RSI 50 işaretinin üzerinde bulunuyor. Ayrıca altcoin’in fiyatı, kanalın üst kısmında ve 0,33 dolarlık yatay destek alanının üzerinde işlem görüyor.

Kanaldan bir kopuş ve 0,415 dolarlık direnç alanı, trendin yükseliş olduğunu kesin doğrulayacaktır.Öte yandan, 0,33 doların altında bir düşüş yaşanması durumunda altcoin daha fazla değer kaybı ile karşı karşıya kalabilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin