featured

Gün geçtikçe popülerleşen bu altcoin, kritik direnci kırarsa yolu açık!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan HNT, gittikçe daha popülerleşiyor. Bunun nedeni, şirketin sunduğu madencilik sürecidir. HNT token, son 30 gündür iyi performans gösteriyor.

Helium nedir?

Helium Ağı, cihazların dünyanın herhangi bir yerinde kablosuz olarak internete bağlanmasını sağlayan merkezi olmayan bir kablosuz ağdır. Güvenli ve açık kaynaklı bir ağdır. Geliştiriciler, daha ucuz ve daha hızlı ve düşük güç kullanarak internet bağlantılı cihazlar oluşturma seçeneğine sahiptir.

HNT yeni direnci test ediyor

Birkaç gün önce altcoin, 11,42 dolarda destek buldu. Bu yüzden fiyat bu noktaya dokunduğu anda yükseldi. Ancak bu destek neredeyse bir ay önce kırıldı. Son otuz gün içinde fiyat, tek seferlik 11,42 dolarlık desteği uzatmaya yetecek kadar arttı.

altcoin HNT grafik

Fiyat son üç haftadır bu seviyede geri çekildi. Bu nedenle fiyatın şu anda 11,42 dolar seviyesini direnç noktasına çevirdiğini görebiliriz. Buna dayanarak, fiyatın aşağı yönlü trendde devam etmesi bekleniyor.

Nasıl kâr edilir?

Bu yazının yazıldığı sırada HNT 10,54 dolar civarında işlem görüyor. Son 30 günde fiyat, neredeyse %28,8 oranında bir artış kaydetti.

Fiyatı bir kerelik 11,42 dolar seviyesindeki desteğe direnç olarak baktığından, HNT fiyatının bir sonraki destek noktasına düşüş yapması bekleniyor. Bu düşüş 4,63 dolar civarına olabilir.

Şu anda yatırımcıların altcoin’den kâr elde etmek için iki yöntemi var. İlk olarak, şimdi bir short pozisyon açabilirler. Fiyat 4,63 dolarda bulunan destek noktasına düşüş yaşayana kadar işlemlerini açık tutabilirler. Bu durumda da yaklaşık %100’lük bir kâr elde edebilirler.

Öte yandan, HNT token’ındaki yatırımlarını da büyütebilir veya yeni yatırımlar oluşturabilirler. Mümkün olduğu kadar iyi bir giriş noktası elde etmek için yavaş yavaş 4,63 dolara kadar aşamalı olarak satın alabilirler. Zamanla, altcoin’in uzun vadede yükseliş yaşaması durumunda %200’ün üzerinde kâr elde edilebilir.

2021’in sonunda, HNT fiyatı, 2020’nin sonunda zaten çalışmakta olan bir ABC dizisi elde edebildi. Fiyat 42 dolar ile 50 dolar arasındaki son işarete ulaştıktan sonra düzeltme başladı. Bu düzeltme önümüzdeki hafta sona erebilir. Sonuç olarak fiyat kısa süre içinde daha fazla artış yaşamayı hedefliyor olabilir.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin