Yıldız altcoin Kraken raporunun ardından uykusundan uyandı! Yükseliş sürecek mi?

Yıldız altcoin, Kraken raporunun ardından uykusundan uyandı! Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasa değeri, son 24 saatte yüzde 8,15 artış sayesinde 2 trilyon dolara yeniden ulaştı. En değerli iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum, son 24 saatte sırasıyla %9,31 ve %10,50 arttı. Son altı aydır, Cardano olumsuz bir eğilim içindeydi ve ADA topluluğunun birincil odağı fiyatın üzerindeydi.

Cardano’nun fiyatı, zincir üstü aktivite hız kazandığı için şimdi yeni zirvelere çıkıyor. Kripto para borsası Kraken’e göre, ADA’nın günlük işlem hacmine göre mevcut fiyat hareketi, kripto para birimi için olumlu bir gösterge olabilir.

Altcoin ADA için fiyat tahmini

Şu anda ADA’nın fiyatı ile işlem hacmi arasında olumlu bir farklılık var.

Yıldız altcoin Kraken raporunun ardından uykusundan uyandı! Yükseliş sürecek mi?

17 Ocak’ta ADA fiyatı 1,59 dolardan reddedildi ve 1,05 dolara düştü. Altcoinlere olan talep arttıkça, fiyat 1,10 dolara yükseldi ve bir günde %5,50 artış kaydetti. 1,49 doların üzerine doğru bir atılım, altcoin’in hızla 2 dolara yükseleceği anlamına gelir.

Altcoin’in fiyatı, önümüzdeki birkaç gün içinde olumlu bir artış bekliyor. Listeye yeni bir kilometre taşı eklendi: 3 milyon cüzdan. Sonuç olarak, ADA’nın gelecek için yüksek beklentileri var. CoinMarketCap’e göre, bugünkü Cardano fiyatı 1,16 dolar civarında seyrediyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 1.534.030.294 dolar olarak ölçüldü. Cardano son 24 saatte %9.08 arttı.

Cardano blok zinciri geliştirmesinin arkasındaki firma olan IOG, ölçeklenebilirliğini iyileştirmek için Cardano blok zincirinin blok boyutunu yüzde 11 artırmayı planladığını duyurdu. Tüm bu gelişmeler nedeniyle altcoin ADA fiyatının yükseleceğini öngörüyoruz.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin