Bu altcoin kırılma noktasında! Yükseliş mi, düşüş mü geliyor?
Bu altcoin kırılma noktasında! Yükseliş mi, düşüş mü geliyor?

Bu altcoin kırılma noktasında! Yükseliş mi, düşüş mü geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin 100 doları geçtiği için Solana fiyatı bir kırılma noktasında. Solana’nın oyun devi Krafton ile yeni ortaklığı, altcoin’in fiyat artışını körükleyen faktörlerden biri.

Solana fiyatı, yükseliş trendine devam edebilir

Solana fiyatı geçen hafta yaklaşık %12 artış kaydetti. Altcoin, çift haneli kazançlar kaydederek ve yatırımcılar arasındaki yükseliş hissiyatını körükleyerek bir yükseliş trendi başlattı. Ünlü analist ve YouTuber, Ethereum’un rakibi Solana’ya karşı iyimser. Ethereum katili Solana’nun yükselişte ve altcoin’in direncin üstesinden gelerek 150 doları hedefleme yolunda olduğuna inanıyor.

Analistin şu sözleri aktarıldı:

Ethereum 4.000 dolara ulaşırsa, kesinlikle Solana’nın yüksek, hızlı ve uzağa gittiğini görüyorum, ancak ne olabileceğini asla bilemezsiniz. Solana 150 dolar civarında zayıflayabilir.

İlginç bir şekilde, Solana ağında yukarı yönlü gelişmeler oldu. Güney Koreli oyun devi Krafton, blockchain oyunları geliştirmek için Solana ile ortaklık kurdu. Şirket, gişe rekorları kıran video oyunu PUBG ile ünlüdür ve Krafton şimdi blok zinciri oyunlarına girişti. Oyun devi, Web3 teklifinin bir parçası olarak bir oyna-kazan (P2E) oyunu oluşturmaya çalışıyor. Solana ve Krafton, blockchain ve NFT tabanlı oyunlar geliştirmek için uzun vadeli bir işbirliği ilişkisine girdiler.

Analistler, Solana fiyat trendini değerlendirdi ve 115 dolarda bir tedarik duvarı belirledi. Analistler ayrıca, lineer bir regresyon kanalının orta çizgisi olan 100 doların üzerinde bir kapanışın altcoin için yükseliş olduğunu savunuyor. Solana fiyatı, arz duvarını 115 dolardan vurana kadar yükselmeye devam edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin