featured

Bu altcoin, BTC’ye karşı %20 kazanç kapısı açtı: Alım için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – EGLD piyasası ilginç günlerden geçiyor. Ayılar 150 doların kontrolünü ele geçirme girişiminde bulundu fakat aalıcılar kripto para birimine ilgi gösterdi ve fiyat düşüşünü önemli ölçüde yavaşlattı. 17 Ocak’taki haftalık mumun 150 doları ne kadar kolay test ettiğine baktığımızda, şimdi durumun büyük ölçüde değiştiğini görebiliyoruz. Satıcılar, 17 Ocak haftasında aynı işlemi gerçekleştirmek için üç kat daha fazla zamana ve hacme ihtiyaç duyuyordu. Ayrıca, 14 Şubat’tan itibaren her bir sonraki haftalık mumun gövdesi küçülüyordu.

Sonuç olarak, satıcılar 17 Ocak’taki dip seviyesini güncelleyemedi ve EGLD fiyatı büyüme kanalında kaldı. 7 Mart işlem haftası açılış fiyatının üzerinde kapandı. 14 Mart işlem haftası EGLD fiyatındaki artışla başladı.

EGLD

Buraya kadar tüm gerçekler, yaklaşık bir ay önce yazdığımız ana senaryomuzun geçerliliğini gösteriyor. 150 dolar ile, alıcılar 400 dolar küresel hedefine doğru yol aldılar. EGLD fiyatlarının büyümesinin önündeki ilk engel 225 dolar aralığı. 7 Şubat işlem haftasında bu aralığın düşüş yönünde kırılması pek iyi olmadı. Bu nedenle, 225 dolar, alıcıların kontrolü altındayken, 150$-225$ arasında sürekli konsolidasyon görüyoruz.

Bununla birlikte, böyle bir duruş ana senaryomuzla çelişmiyor: O da EGLD fiyat artışının 400$’a çıkması.

Günlük zaman çerçevesinde EGLD’nin teknik analizi

TradingView Chart

EGLD fiyatının günlük zaman dilimindeki hareketini incelediğimizde 24 Şubat fiyatının dar bir konsolidasyon içinde olduğunu görebiliriz. Fiyatın sabit kalması için maksimum süre 20 Mart. Yerel kırmızı trend çizgisinin ve 167 dolarlık testin kırılması durumunda, EGLD fiyatında başka bir yerel düzeltme olasılığı var. Bu durumda, orta vadede EGLD satın alma riskini alabileceğiniz, grafikteki en güvenli nokta olacak. Pozitif büyüme senaryosunun kritik noktası 120 dolar. Satıcılar bu işareti kırabilir ve bunun altında kalabilirse, EGLD yatırımını tutmamak daha iyi olur. Bu durumda, fiyat %30-40 oranında bir ivme daha aşağı çekebilir. Bu durumda, küresel büyüme trendi kırılacak ve büyümenin devam etme olasılığı alıcılar lehine önemli ölçüde değişecektir.

EGLDBTC Fiyatı – Piyasa Uyuyor ve Doğru Anı Bekliyor

TradingView Chart

EGLDBTC fiyatının haftalık grafiğinde alıcı aktivasyonunu görmüyoruz. Fiyat, önemli likidite bölgesi 0.0035 yakınında durdu. Ana hedef, 0.006 hedefi hala geçerli olan yerel bir büyüme dalgası. 14 Mart’taki ticaret haftasında, EGLD fiyatının yaklaşık %20 artması beklenebilir. Alıcılar hafta boyunca kendilerini göstermezlerse ve fiyat aynı kalırsa – bu, 0.0035 işaretinin olası bozulmasına ve EGLDBTC fiyatının devam eden düşüşüne doğrudan bir sinyal olacaktır. Ancak, tüm faktörler göz önüne alındığında, bizim için devam eden düşüş senaryosu hala bir alternatif.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin